Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πυρήνες της φωτιάς, Σέχτες και λοιπά… «σιχτιρίσματα»



Επί τέλους μία λαμπρή και γενναία απόφαση!
Η τρομοκρατία ντυμένη "τρελοπουτάνα", γιά το καρναβάλι του Ρίο.
 
    Με πολλή ικανοποίηση η στήλη πληροφορήθηκε την απόφαση του «ομίλου των τρομοκρατών» γιά έναρξη απεργίας πείνας. Γιά διαφορετικούς λόγους έκαστος. Βλέπεις δεν τους αφήνει να ησυχάσουν το του Ρωμανού, (όχι του μελωδού αλλά εκείνου του ζηλωτή της μόρφωσης), τρόπαιον. Μάλιστα -και χίλια μπράβο τους γι’ αυτό- δηλώνουν αποφασισμένοι να τραβήξουν την απεργία στα άκρα, διεκδικώντας τα… δίκια τους. Μέχρις εσχάτων. Έως το θάνατο! 
   Η στήλη έκθαμβη και άφωνη μπροστά σε τόση παλικαριά, επιδοκιμάζει από βάθους καρδίας και χειροκροτεί ενθουσιωδώς -και με τα τέσσερα- αυτή τη ιστορική απόφαση. Το μόνο που εύχεται είναι να την κρατήσουν αταλάντευτοι και απαρέγκλιτα και να μην κάνουν πίσω με τίποτα!
   Μακάρι το ηρωικό τους παράδειγμα να το ακολουθήσει και όλο το διαπλεκόμενο σινάφι. Τρομοκράτες και ποινικοί της βαριάς εγκληματικότητας. (Περιέργως γιά τον Βλαστό δεν ακούστηκε τίποτε. Γιατί; Τί λέει επ’ αυτού ο κ. Ραγκούσης; Αυτός δεν θα παλέψει γιά τις… αξίες του;). Στο κάτω-κάτω, όλοι γιά μιά… αξιοπρέπεια ζούμε. (Σημ. Ειδικά εμείς οι… έξω, σε λίγο μόνο μ’ αυτήν). 

   - Αδέρφια γερά, η δόξα είναι κοντά. Μην υποχωρείτε, αν δε δικαιωθείτε»! (δις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου