Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Αεροπορικές και φορολογικές ψυχοπάθειες!



Αναγνωρίστηκε "Άντρεας Λούμπιτζ" στο πηδάλιο της νέας; Κυβέρνησης.
Η κυρία Σαββαΐδου, της Γ.Γ. Δημ. Εσόδων  επί το έργον.
   Πολλές συζητήσεις γίνονται -κατόπιν εορτής- γύρω από την ψυχική και πνευματική ισορροπία του αυτόχειρα δολοφόνου πιλότου. Άχρηστη πλέον και περιττή πολυλογία και παραφιλολογία. 
   Νομίζω πως καλύτερα -και απείρως χρησιμότερο- θα ήταν ν’ ασχοληθούμε με την ψυχική ισορροπία των σκοτεινών μυαλών που σκαρφίστηκαν επιβολή φορολογίας εισοδήματος επί ανείσπρακτων ενοικίων. 
   Επιστρατεύοντας και το τελευταίο ψήγμα λογικής και υπομονής προσπαθώ να εμβαθύνω στη σκέψη και τη φιλοσοφία τόσον αυτού που συνέλαβε την ιδέα, όσο και αυτών που τόλμησαν -ανερυθρίαστα- να την υιοθετήσουν. Στο μόνο συμπέρασμα που μπορεί να οδηγηθεί κανείς είναι πως πρόκειται περί επικίνδυνα διεστραμμένων τύπων και αμείλικτων εχθρών της κοινωνίας, οι οποίοι βρίσκουν τώρα την ευκαιρία να βγάλουν το μίσος τους γι’ αυτήν! 
   Με όσα ζούμε τελευταία, εκπληκτικά στο μέγεθος του θράσους, της σκόπιμης σύγχυσης και της σατανικής παραπληροφόρησης, που όχι απλά υποτιμούν αλλά μηδενίζουν τη νοημοσύνη μας, αν τη βγάλουμε στο τέλος καθαρή, σε όλα τα επίπεδα, θα πρόκειται περί θαύματος. Αδέλφια κουράγιο! Όχι γιά όσα συμβαίνουν τώρα, αλλά γι’ αυτά που εκ του ασφαλούς- θα ακολουθήσουν. Και δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν το επόμενο «χτύπημα» στον… «καπιταλισμό» και την ατομική ιδιοκτησία, περιλάβει και τα κενά διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα και αποθήκες. Θα μπορούσαν δηλαδή, με βάση τα μέτρα και την αντικειμενική τους αξία να βγάλουν… τεκμαρτό υποθετικό ενοίκιο και να το… φορολογήσουν κι αυτό!
   Όχι τίποτε άλλο, αλλά ας σκεφτεί κανείς πως προεκλογικά μιλούσαν -και μιλούν ακόμη- γιά ένα νέο, δίκαιο φορολογικό σύστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου