Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η κατάληψη της Νομικής, οι λαθρομετανάστες και η μεγάλη παρεξήγηση !!!

Επικαιρότης

   Από χθες έχει ξεσπάσει ένας τεράστιος θόρυβος γύρω από την αιφνιδιαστική κατάληψη του κτιρίου της Νομικής από 250 περίπου λαθρομετανάστες. Πολύς ντόρος γιά το τίποτα. Όλα ξεκινούν από μία μεγάλη παρεξήγηση, που τροφοδοτεί τις κοκορομαχίες στα κανάλια, (άλλο που δεν θέλουν οι παντογνώστες λαϊκιστές παρουσιαστές τους και οι σχετικοί "μαϊντανοί" τους).
   Η στήλη διαθέτουσα αποκλειστική και έγκυρη πληροφόρηση αποκαλύπτει, όπως πάντα πρώτη απ’ όλους, τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος μαζί με τις πραγματικές προθέσεις των καταληψιών. Η υπόθεση έχει ως εξής.

   Οι άνθρωποι αυτοί, μόλις πληροφορήθηκαν την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων έσπευσαν να προλάβουν και να εγγραφούν στη Νομική Σχολή, διασφαλίζοντας, λόγω περιορισμού στον αριθμό εγγραφομένων φοιτητών, προτεραιότητα εγγραφής και φοίτησης! Κάτι αντίστοιχο με τις ουρές στα διάφορα ΙΚΑ, φαρμακεία, γραφεία ανεργίας, κ.λπ. που ξεκινούν να σχηματίζονται από τα χαράματα. (Γιά να παίρνουν "σειρά" !). 
Μάλιστα, επειδή γνωρίζουν το πώς σπουδάζουν οι Έλληνες (κοπάνες, αιώνιοι φοιτητές, απεργίες, καταλήψεις, κ.λπ.) θέλουν να δώσουν έμπρακτα δείγματα επιμελούς φοιτήσεως. Μπαίνουν στη σχολή και δεν κουνάνε ρούπι! Φοίτηση συστηματική και αδιάλειπτη! Κανείς δεν θα μπορεί να τους κατηγορήσει ποτέ γιά αδικαιολόγητες απουσίες!

   Κατά συνέπειαν θα πρέπει να αναμένονται στο άμεσο μέλλον και νέες αθρόες προσελεύσεις εγγραφής λαθρομεταναστών στα αντίστοιχα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα που τροφοδοτούν τα απελευθερωμένα επαγγέλματα. Σειρά έχουν το Πολυτεχνείο, η Φαρμακευτική Σχολή, και πάει λέγοντας! Περιμένετε και θα δείτε!
   Μία ακόμη παράσταση στο ατέλειωτο "θέατρο του παραλόγου" το οποίο βιώνουμε και θα βιώνουμε γιά πολλά, δυστυχώς, ακόμη χρόνια!
   Ζητείται κουράγιο και προσπάθεια γιά να μην τρελλαθούμε!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου