Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Δημοκρατικές ευαισθησίες και υπερβολές

Επικαιρότης

Παρατήρησα σε φωτογραφίες στο τύπο, τους δολοφόνους του Δημάρχου του Παγγαίου να οδηγούνται σιδηροδέσμιοι από αστυνομικούς και τα πρόσωπά τους να κρύβονται επιμελώς με τα γνωστά φωτογραφικά τρυκς. Τα προσωπικά δεδομένα, λέει !
Και η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για καραμπινάτη, προμελετημένη και σκηνοθετημένη δολοφονία, αποκορύφωμα ενός πλήθους κακουργηματικών πράξεων που σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν με μαφιόζικη ψυχρότητα και μέθοδο. Έχουμε πλήρη και αυθόρμητη ομολογία των ενόχων, με τις σχετικές επικαλούμενες αστείες προφάσεις και δικαιολογίες γιά δημιουργία ελαφρυντικών. Δηλαδή ξεκάθαρη και πλήρως διαλευκανθείσα υπόθεση και, παρ’ όλα αυτά, προσέχουμε μήπως δείξουμε τα πρόσωπα των απαίσιων αυτών δολοφόνων και θιγούν τα …. ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα και, κατά συνέπεια, τα …. «ανθρώπινα δικαιώματα» !
Και δίπλα, να η φωτογραφία του Δήμαρχου ! Φάτσα κάρτα !
Φαίνεται πως αυτός δεν είχε κανένα…. ανθρώπινο δικαίωμα στη ζωή !
Και αυτές οι τυπολατρικές «δημοκρατικές» ευαισθησίες εφαρμόζονται και γιά παιδεραστές , εμπόρους ναρκωτικών, ληστών και πλήθος άλλων επικίνδυνων κακοποιών, θεσμικά «δικαιωματούχων» σε αφάνεια και ανωνυμία, προκειμένου να μπορούν να συνεχίζουν, απρόσκοπτα, την λαμπρή «κοινωνική» τους δράση !
Αν όλα αυτά τα «καμώματα» σας ικανοποιούν και τα θεωρείτε λογικά, ηθικά και δίκαια, χαλάλι σας ! Εγώ πάντως, όπως δηλώνω καθαρά, θα πεθάνω «παράλογος», «ανήθικος» και «άδικος» !
Και αν, επίσης, σημαίνουν πρόοδο και εξέλιξη, τότε φωνάζω δυνατά :
- Όπισθεν, ολοταχώς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου