Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Σκέψεις επικαιρότητος...

Α) Δεν συνηθίζω να κάνω κουτοπόνηρες σκέψεις, ούτε να διανοούμαι ανήθικα και άνανδρα φερσίματα. Γι΄αυτό και συχνά συγκρούομαι.
Όμως βλέποντας: α) το αβυσσαλέο μίσος των απανταχού αριστεροδεξιούληδων «προοδευτικούριων» κατά Μητσοτάκη προσωπικώς. β) την αδιαφορία γιά το εθνικό συμφέρον και γ) την πνευματική, ηθική και πολιτική καχεξία όλων αυτών των αντιπολιτευτικών στοιχείων, δεν θα με εξέπληττε καθόλου το ενδεχόμενο κάποιος από δαύτους να «σφύριξε» στις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών την μετάβαση Μητσοτάκη στην Οδησσό.
Β) Ως προς την εκπληκτική -στην αθλιότητά της- θεωρία Κουτσούμπα, που ταυτίζει την φοίτηση σε ιδιωτικά Πανεπιστήμια με την πορνεία, καταθέτω μία προσωπική εμπειρία:
Ήταν το 1970, που επισκέφτηκα τη Ρωσία, μέσω μεγάλης διαδικασίας λόγω χούντας, προκειμένου να δώ Μόσχα και Πετρούπολη, κατά το πρόγραμμα, με πρόφαση ένα ποδοσφαιρικό ματς του Ολυμπιακού με μία ρώσικη ομάδα, νομίζω την Δυναμό.
Στο γκρουπ ήμουν ο μικρότερος και ελάχιστοι από εμάς ενδιαφερόνταν πραγματικά γιά τον αγώνα. Η πλειονότης ήταν άρρωστα «γερούνδια» που ήθελαν να επισκεφθούν γιατρούς -μεταξύ των οποίων και ο κάποτε ιδιοκτήτης του Απόλλωνος Αθηνών Οικονόμου, που έτρεμε από πάρκινσον- και πλήθος ξελιγωμένων ραμολιμέντων με αποσκευές γεμάτες από στυλό διαρκείας Bic και νάυλον κάλτσες! Σκοπός... να «πηδήξουν» καμαριέρες των ξενοδοχείων!
Στη Μόσχα μείναμε στο ξενοδοχείο «Ουκράινα», έναν από τους εφτά, τότε, πύργους της πόλεως και στην Πετρούπολη, νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος, στο «Νέβα».
Στην αρχή ειρωνευόμουν και λοιδωρούσα την όλη ιστορία των τουριστολιγούρηδων του σεξ, μέχρι που στην πτήση του γυρισμού, ακούγοντας τις ερωτικές ιστορίες-κατορθώματα που συζητούσαν, μεταξύ τους κομπορρημονώντας αυτάρεσκα, κατάλαβα ότι το «εμπόρευμα» που κουβάλησαν... ξεπουλήθηκε. Και σε καλή τιμή!!
Συμπέρασμα: Ακούγοντας τον Κουτσούμπα θυμήθηκα εκείνο το γεγονός, μαζί με το αρχαίο... «εξ ιδίων τα αλλότρια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου