Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Μονόλογη "πλύση εγκεφάλου" και μετά... "σιωπητήριο ανεγκεφάλων".

 


Αποκορύφωμα δημοκρατικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς, του -κατά Σύριζα- "αρχιχουνταίου" Μητσοτάκη, ο οποίος ζητεί "αυτοδυναμία" στη Βουλή, γιά να κυβερνηθεί η χώρα και να μην ξαναπέσει στο μόνιμο και στείρο "όχι" των Συριζαρέων, είναι το γεγονός ότι συνέστησε στους δικούς του χαμηλούς τόνους και σεμνότητα.
Από την άλλη, εντυπωσιάζει η... "προοδευτική" φίμωση της συριζαρέικης σύναξης κατά το χθεσινό μνημόσυνο γιά την κυριακάτικη πανωλεθρία. Ο "ηγέτης" έβγαλε τον αναμενόμενο δεκάρικο λόγο του και, αναλαμβάνοντας την… ευθύνη, παρέμεινε, ακλόνητος, στη θέση του. Και όλοι… οι φιμωμένοι παριστάμενοι χειροκρότησαν... Προοδευτικά και δημοκρατικά!
Ακούγοντας από τα διάφορα τσιπρέικα «παραφερνάλια» όλες αυτές τις βλακώδεις ερμηνείες του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος και βλέποντας την χθεσινή σύναξη, εμπέδωσα κάτι που ήξερα, μεν, αλλά διατηρούσα κάποια ίχνη αμφιβολίας.
Στον επίγειο παράδεισο της αλήστου μνήμης σταλινικής Σοβιετίας είχαν καταργηθεί οι φυλακές, αλλά είχαν αυξηθεί τα… ψυχιατρεία! Τρόφιμοι όλοι όσοι -ταλαίπωροι- δεν μπορούσαν να "συναισθανθούν", σε τί Παράδεισο ζούσαν και τολμούσαν να… διαμαρτυρηθούν και αμφισβητήσουν τον... "ηγέτη" τους!
(Σημ. «συναίσθηση» = τελευταίο λεκτικόν απόκτημα του… διεθνούς εμβελείας ηγέτου… Τσίπρα).
Ο μέγας Broεδρος, κατά την εκτίμηση σεπτής γύφτισσας δεσποσύνης… "μας έκανε ΑΘΡΩΠΟΥΣ"!!!, με πρώτα τα άβουλα "γιουσουφάκια" του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου