Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

«Πονάω… ρε!»

Η νεάζουσα μεστωμένη αριστερή κυρία, με διάφορες αναρτήσεις και δηλώσεις, αριστερά και… αριστερά, (μόνο και πάντα), διατρανώνει με στεντόρεια φωνή πως… «πονάει»! Πονάει από τις μαγκουριές που εισέπραξε ένας ομοϊδεάτης της νεαρός, πηγαίνοντας γυρεύοντας, από έναν… «μπάτσο, γουρούνι, δολοφόνο». Ο νεαρός, προφανώς βρέθηκε εντελώς τυχαία στον χώρο την εντελώς τυχαία στιγμή και ουδόλως εκτελούσε, προβοκατόρικα, διατεταγμένη κομματική αποστολή… «αυτοκτονίας»! Και εντελώς απρόκλητα, άδικα των αδίκων και όπως πάντα, τον «περιποιήθηκαν» οι κακοί… μπάτσοι!
Και ο αφόρητος πόνος του τρύπησε βασανιστικά και την τρυφερή, ευαίσθητη ψυχή της αριστερής ώριμης κυρίας. Οπότε, πονώντας αφόρητα, απεφάσισε να… φύγει από την Ελλάδα, αφού πρώτα πιεί ένα αναβράζον Depon, που θα της τον καλμάριζε λιγουλάκι.
Εννοείται πως η καταφυγή της θα γίνει στο… «αποκούμπι» -δύο διαμερίσματα- που διαθέτει, (κατά δική της δήλωση), στο Λονδίνο!
(Σημείωση δική μου: Να γιατί ο κάθε αξιοπρεπής και προνοητικός αριστερός , π.χ. Τσαλακώτος, Μπαλαβάνη και λοιποί αριστεροί… μπαλαμούτηδες πρέπει να διαθέτει ένα-δυό «αναλγητικά» διαμερισματάκια κάπου στην Εσπερία, με προτίμηση Λονδίνο! )
Γιά πολλά θα μπορούσε να κατηγορηθεί η ηγετική αριστεράντζα, που πρώτα απ΄ όλα «δουλεύει» τους χαζοοπαδούς της, αλλά γιά έλλειψη συμφεροντολογικής προνοητικότητος… ποτέ! Αλίμονο στην πλέμπα. Και η… «γηραιά κυρία» με τις πολιτιστικές και θεατρικές καταβολές και παραισθήσεις είναι… πρώτη απ΄ όλους στο «δούλεμα». Η συναναστροφή, βλέπεις, με τον Εθνικό μας «καναπέ», μπορεί μεν, λόγω ηλικίας και φύλου, να μην εμπίπτει στα «ιδιαίτατα» γούστα του, έχει όμως συμβάλλει σε «διείσδυση» μέσα της κάποιου μέρους, έστω μικρού, από το τεράστιο ταλέντο του. Το θεατρικό. Εφ΄ ω και αναφωνεί πειστικά… «Πονάω, ρε!!!»
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου