Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Λεβεντιά, αλκή, σοβαρότης, υπευθυνότης!

 ...και στο βάθος το σύμπλεγμα μιάς αποτυχημένης ζωής!



Το εικονιζόμενον ζεύγος, σίγουρα δεν αποτελεί πρότυπον του, κατά παράδοσιν, αρχαίου ελληνικού κάλλους, αλλά σίγουρα αποτελούν ανάγλυφον υπόδειγμα του πολυδιαφημισμένου «ηθικού πλεονεκτήματος» της... τιμημένης αριστεράς.
Στην επάνω φωτογραφία βρίσκεται ο σύντροφος, σύζυγος, σύνευνος ή όπως αλλιώς συνηθίζουν οι «προοδευτικούριοι» να ονομάζουν τα ταίρια τους. Η διευκρίνιση θεωρείται επιβεβλημένη γιά προφανείς οπτικούς και αισθητικούς λόγους, (ένας άλλος πρακτικός τρόπος θα ήταν η γύμνωση). Τον πιό πάνω συνειρμό μου τον ενέπνευσε το... «ακαθόριστον εθνικό εισόδημα», ένα ακόμη λεκτικό μαργαριτάρι του γίγαντα αρχηγού τους! Σχεδόν ακαθόριστη η διαφορά!
Εν πάση περιπτώσει, το άρρεν... «στέλεχον» του Σύριζα, με τρεμάμενη γεροντίστικη φωνή, (αναλογίζομαι πως αυτό το «ερείπιο» είναι κατά 5 χρόνια μικρότερός μου και... φτύνω τον κόρφο μου!!!), και με επαναλαμβανόμενες δηλώσεις -κάθε επόμενη «σκ@#*νε» περισσότερο την προηγούμενη- και μη έχοντας επίγνωση του τί λέει, υποστηρίζει πως... «ουδένα τρόμαξε η 17η Νοέμβρη και η δράση της»!
Ευθαρσώς ομολογώ πως αναγνωρίζω την παρρησία του και τιμώ την ειλικρίνεια στο «βγάλσιμο» του απωθημένου του! Αλλά του αναγνωρίζω... ελαφρυντικά. Όποιος, στη θέση του, θα ήταν αναγκασμένος να κοιμάται με «θηλυκό», σαν το δικό του και ξυπνώντας νύχτα γιά να πάει να... ουρήσει, έβλεπε αυτόν τον... «μπαμπούλα» δίπλα του -και μάλιστα αμακιγιάριστον- , εθιζόμενος επί χρόνια στη φρίκη και τον τρόμο, όχι μόνο η 17η Νοέμβρη δεν θα τον τρόμαζε, αλλά ούτε οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η Φράξια Κόκκινος Στρατός, (Μπάαντερ-Μάινχοφ), και ολόκληρη η Κου-Κλουξ-Κλάν -όλοι μαζί ταυτόχρονα- δεν θα ήσαν ικανοί να τον ανησυχήσουν καν και ταράξουν λιγουλάκι!
Και, αν σοβαρευτούμε λιγάκι, φέρτε στο μυαλό σας κλασσικούς αριστερούς τύπους και φάτσες, π.χ. σαν τον Φίλη, με παρουσιαστικό και ασήμαντη διαδρομή ζωής -μίζεροι, αποτυχημένοι, στερημένοι, απόβλητοι- σαν την δική τους, και θα καταλάβετε τόσο γιά τον μύχιο ψυχισμό τους, αλλά και την εχθρική, ρεβανσιστική στάση τους απέναντι στην... «άδικη και κακούργα κενωνία». Επομένως και την τελική πολιτική τους ένταξη.
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου