Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Μόνο αυτό μας έλειπε τώρα…

    

                                     Ρώσοι στρατιώτες αναζητώντας το πτώμα του Χίτλερ

   Την πιό ακατάλληλη  -γιά μένα- στιγμή τα ραδιόφωνα, έμπλεα συγκινήσεως και με φωνή παλλόμενη, ανεκοίνωσαν πως  ο αρχιεγκληματίας δολοφόνος Κουφοντίνας έπαψε να θέλει να γίνει… Ψοφοκουφοντίνας και διέκοψε, λέει, την εκβιαστική του ψευτοαπεργία πείνας.

   Γιά όσους, πιθανόν, της απ΄ εδώ -της δικής μου- πλευράς αρχίσουν τις ψευτοαιδημοσύνες… «μα τί λόγια είναι αυτά, δεν πρέπει τέτοιοι χαρακτηρισμοί» και λοιπές αφέλειες που προδίδουν ιστορική άγνοια και το πώς γράφεται η Ιστορία, απλά σημειώνω τα εξής: Όταν ο Κόκκινος σοβιετικός στρατός, περί τα τέλη Απριλίου του 1945, μπήκε στο κατεστραμμένο Βερολίνο, άρχισε να ψάχνει με μανία τον Χίτλερ. Όχι γιά να τον συλλάβουν, να τον δικάσουν και να τον κλείσουν σε κελλί με θέα, αλλά γιά να τον ξεκάνουν επί τόπου, κάνοντάς τον κομμάτια και στέλνοντας το κομμένο κεφάλι του στη Μόσχα. Και σταμάτησαν τις έρευνες μόνο όταν βεβαιώθηκαν πως το τέρας του ναζισμού είχε… «αυτοξεκανθεί», με πειστήριο την μαρτυρία της βοηθού του οδοντογιατρού του, η οποία αναγνώρισε την καμμένη… μασέλα του!

   Κατ΄αναλογίαν περιπτώσεων, επιμένω στο μένος μου γιά το ντόπιο «τέρας», ελπίζοντας πως οι της απ΄εδώ πλευράς θα με καταλάβουν. Γιά το τϊ θα πουν  οι της… απ΄εκεί πλευράς… απλά «χε…»!

   Ελπίζω η διακοπή της  απεργίας να συνεχιστεί ως… νηστεία, λόγω και της επερχόμενης Σαρακοστής. Να το προσέξουν αυτό οι δεσμοφύλακες και να μην τον κολάσουν τον άνθρωπο με τίποτε μπριζόλες, σουβλιστά αρνιά και κοκορέτσια. Γιατί αν το κάνουν, με την πείνα που τον δέρνει και τις εκλεκτικιστικές του ιδιοτροπίες, θα τον στείλουν -τσιφ- στην Κόλαση, άδικα των αδίκων.

1 σχόλιο:

  1. Πιθανόν να σου έκαναν αναφορά αριστερούληδες για να κατέβει κάποια ανάρτηση.Μπορεί πάλι να είναι σύμπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή