Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

"Η υπέρκομψη…Μαρέβα"!

 





   Το να ασχολείσαι, με χολεριασμένο μίσος, με τα μέλη της οικογένειας των πολιτικών σου αντιπάλων, όταν δεν μπορείς ν΄ αντιμετωπίσεις λεβέντικα τους ίδιους και ενώ αυτά δεν αναμειγνύονται καθόλου με τα πολιτικά δρώμενα, είναι –τουλάχιστον- ανανδρία.

   Βεβαίως, γιά όσους βλέπουν και καταλαβαίνουν, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογική και εξηγήσιμη συμπεριφορά από έναν ανίκανο και συμπλεγματικό αλήτικο εσμό, του οποίου ηγούνται -και κατευθύνουν- τύποι οι οποίοι, εξ απαλών ονύχων, στα μόνα που διεκρίθησαν ήταν η αναίδεια, η αλητεία, η αμετροέπεια, η αναξιότητα, η κουτοπονηριά, ο πολιτικαντισμός, ο φαβοριτισμός και η δόλια αναρρίχηση. Χωρίς καμμία μόρφωση και καμμία επιτηδειότητα, πλην της διά της ραδιουργίας υπονόμευσης των αντιπάλων και ανταγωνιστών τους. Εντός και εκτός των τειχών. Έρποντας, γλείφοντας και με τα κέρατά τους!

   Ερχόμενος, τώρα, στην ουσία των σιχαμερών, ποταπών και ποικιλόμορφων επιθέσεων κατά της δύσμοιρης λοιδορούμενης -αλλά και αφανούς- πρωθυπουργικής συμβίας, («Υπέρκομψη Μαρέβα»), παραθέτω μερικές εικόνες πραγματικά… υπέρκομψων συριζαρέων κυριών. Εννοείται, η ενασχόληση με δαύτες γίνεται αυτοδικαίως, καθ΄ όσον αποτελούν αυτόνομα και αυθύπαρκτα πολιτικά πρόσωπα, υποκείμενα σε κριτική. Ακόμη και γιά την… κομψότητά τους, αφού -όπως ευκόλως γίνεται αντιληπτόν- αυτή ξεχειλίζει!  

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου