Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου. "Μεταξύ σοσιαλισταρέων, υπάρχει συνεννόηση"

Μιά αιρετική πιθανολόγηση, συμβατή με την σημερινή στάθμη και υποστάθμη διαφθοράς.
Σχετική εικόνα
"Sic transit gloria mundi"

   Η περίπτωση Τσοχατζόπουλου είναι γνωστή και πολύκροτη. Όπως γνωστή και η αφοσίωση στον διαβόητο αρχηγό του. Μαζί και η πιστή αντιγραφή των καμωμάτων του. Στα όρια του μύθου και το αμίμητο: -Αντρέας: Άκη τί ώρα είναι; -Άκης: Ό,τι ώρα πεις, Πρόεδρε!!!  
   Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άκης έβαλε το χέρι στο βάζο με το μέλι. Και το έβαλε γερά, κατά τα σοσιαλιστικά πρότυπα, όπου επιδιώκεται η αύξηση του βιοτικού επιπέδου του κοσμάκη, αρχής -βέβαια- γενομένης από την πάρτη μας! Αυτό, άλλωστε, υποδηλοί και το περίφημο... "ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς"! Μας θέλει... "πλεονέκτες", με το "ηθικό" στην πάντα και υπό την , κατά το δοκούν, ερμηνεία.
   Ο παρ' ολίγον πρωθυπουργός Άκης εστερείτο της χαρακτηριστικής ευφυίας του Μέντορά του και, ως γόνος μάλλον φτωχής οικογένειας πλεονεκτούσε σε λαχτάρα ανέλιξης και προβολής, η οποία συμπεριελάμβανε και όλα εκείνα τα αστικά μεγαλεία, (χρήμα, μεγάλη ζωή, φιγούρα, κ.λπ.), τα οποία με  το κομματικό του πόστο κατακεραύνωνε υποκριτικά, από μπαλκόνια και fora. ( -"Είμαστε σοσιαλιστές και ο σοσιαλισμός είναι τρόπος ζωής"!).
   Θυμάμαι σαν τώρα την αγανακτισμένη μου εμπλοκή-απάντηση σε μιά γριούλα πασοκάρια, η οποία επέμενε, δημόσια, πως ο εκάστοτε Υπουργός Αμύνης εδικαιούτο, νομίμως, προμήθειας από τις εξοπλιστικές αγορές της χώρας!!! Σημάδι των καιρών, αλλά και της παραπλανημένης πεποίθησης που είχε περάσει, από τότε, στον κόσμο.
   Τον αφυή Άκη επρόδωσε η εντυπωσιακά σπάταλη ζωή του και ο μικρομεγαλισμός της δεύτερης συζύγου του με το πλατύ μέτωπο. Φανταιζί γάμοι και δεξιώσεις εις Παρισίους, σπίτια στην Ηρώδου του Αττικού και απίθανες αγοραστικές σπατάλες, ανταγωνιστικές με άλλες ετερόφωτες κυρίες του λεγόμενου... καλού κόσμου. (Σημ. Την Γερμανίδα πρώτη του την γνώρισα σε εκδρομή και η εντύπωση που μου άφησε η 15/ήμερη συναναστροφή μαζί της είναι πως πρόκειται γιά gran lady).
   Η αλόγιστη δίψα γιά μεγάλη ζωή, πρόδωσε τον Άκη. Δεν είχε την στοιχειώδη πρόνοια να κρατηθεί στο απυρόβλητο ημίφως, όπως έκαναν -και κάνουν- διάφοροι άλλοι σοσιαλισταραίοι αρχικλεφταράδες, που -π.χ.- από... θεία βρέφη, μόλις ενηλικιώθηκαν, έκαναν στην άκρη, μασουλώντας ειρηνικά και ανενόχλητα τα... κόπια τους. Ή κάποιοι άλλοι, εξ ίσου ένθερμοι σοσιαλισταράδες, γιά τους οποίους μόλις άνοιξε η αυλαία των ερευνών. 
  Εν πάση περιπτώσει, ας αφήσουμε το παρελθόν κι ας πιάσουμε το τώρα. Με δεδομένη την πλήρη αποκρυπτογράφηση του τί σημαίνει "αριστερός" σήμερα, την απέραντη ψευδολογία, την αναίσχυντη και γιά  αφελείς επιχειρηματολογία, την διαστρέβλωση της κάθε αλήθειας, αλλά και την αμάχητη εικόνα της περιουσιακής κατάστασης ενός εκάστου μεγαλοαριστερού ιεροφάντη! (σημ. Πότε, διάβολε, πρόλαβε και πλούτισε -αλλά και πώς- όλο αυτό το ανεπάγγελτο πολιτικό κοπριταριάτο;), μου γεννιέται μιά πονηρή υποψία, η οποία και εμπεδώνεται -μέρα τη μέρα- με όσα κόλπα γαρνίρεται.
   Πιστεύω ακράδαντα πως η αποφυλάκιση Τσοχαντζόπουλου αποτελεί προϊόν συναλλαγής, σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τους κρατούντες:  -"Άκου να σου πω, κόπανε, ξέρουμε πως τα "κονόμησες" χοντρά. Δώσε και σε μας κάτι γιά να σε βγάλουμε, αλλοιώς κάτσε και σάπιζε στη φυλακή"! Τελικά, στο παζάρι τα βρήκανε. Ίδίως τώρα που η καρέκλα της συριζαρέικης ηγεμονίας αρχίζει να τρίζει, τα εξοπλιστικά με τα αεροπλάνα δεν προχωρούν και οι καιροί... ου μενετοί, ό,τι αρπάξουμε, εγκαίρως, καλό είναι. Όσο γιά την, τάχα, δυσκολία εξεύρεσης των 200.000 της εγγύησης... αστεία πράγματα! Κόλπα και τζιριτζάντζουλες, στάχτη στα μάτια των αφελών και σανός στην ταγίστρα τους. Σε λίγο, θα ανοίξουν οι ουρανοί και όλα θα γίνουν... μέλι-γάλα. 
   Και όπως λέμε στην Γεωμετρία: "Όπερ έδει δείξαι"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου