Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Όλα τα΄χε η Μαριορή... τα «Ινστιτούτα» της έλειπαν!

Ζητείται νοημοσύνη... πέραν την "τεχνητής".

Σπάω το κεφάλι μου γιά να καταλάβω που το πάει ο κουτοπόνηρος Τσίπρας με το νέο κόλπο που μας ξεφούρνισε και τις φρέσκες μπούρδες που -πομπωδώς και σοβαροφανώς- μας σερβίρει τώρα! Και μάλιστα σε... παγκόσμια κλίμακα!
«Ινστιτούτο», το λέει, ταράζοντας τα λιμνασμένα νερά της δήθεν αποχώρησής του, μετά την αποτυχημένη πρωθυπουργία του, σε μιά μεθοδευμένη προσπάθεια υπόμνησης της ύπαρξής του στο πολιτικό -έστω- παρασκήνιο!
Μιά ματιά στο πάνελ των θεατών της χθεσινής «βαρύγδουπης» σύναξης, «αγκαλιάζει» ένα μεγάλο μέρος από την πανευρωπαϊκή αποτυχημένη αριστερίλα, μαζί με κάποιους σοβαρούς, όντως, ανθρώπους της υγιούς αριστεράς, οι οποίοι «μαζώχτηκαν» γιά ν΄ ακούσουν σαχλές κοινοτοπίες, φαύλες υποσχέσεις και χιλιοειπωμένα ευχολόγια, που στοχεύουν αποκλειστικά στην παλινόστηση στην λατρευτή τους εξουσία. Με μόνη προσθήκη, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, την καταφυγή, πλέον, στην... «ενότητα των κεντροαριστερών και... προοδευτικών δυνάμεων». Μπας και ξεγελάσουμε πάλι τους χαζούς και ρεφάρουμε πολιτικά.
Ένα απεγνωσμένο βήμα προ του οριστικού πολιτικού ενταφιασμού! (Στα «πάνω» μόνοι μας, στα «κάτω»... ελάτε όλοι μαζί, να μας σώσετε)! Γνωστή αριστερή τακτική, αλλά με οπισθόβουλη πάντα σκέψη το... «καπέλωμα» των άλλων υπό την δική τους ... αρχηγία. Συνταγή αποδεδειγμένης κυβερνητικής αποτυχίας στην ελληνική πραγματικότητα!
Και την ωραία αυτή... «σούπα» της αριστερής ουτοπίας, δονκιχωτισμών και οραματισμών την χαλάει ο ουρανοκατέβατος και όψιμος αριστερός-καπιταλίστας Κασσελάκης, ο οποίος γιά να μην υστερήσει εξήγγειλε δικά του ιδρύματα και... «Ινστιτοιούτα»!! Μύλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου