Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Παιδοφιλίας το ανάγνωσμα… Κεφάλαιον Β΄

 Θάνος Ασκητής: «Ο παιδεραστής δεν πιστεύει ότι είναι άρρωστος, δεν θεραπεύεται»<p>Πηγή: "https://www.iefimerida.gr"



Η παιδοφιλία και η… «τεκνοφιλία», αντίστοιχα, αποτελούν μία γνωστή και παραγνωρισμένη σεξουαλική… ιδιοτροπία. Και τούτο λόγω των συνεπειών στις παιδικές ψυχές, κατά την… προσφιλή «ενασχόλησή» τους και την σύγκρουση τέτοιων πράξεων με τον ποινικό κώδικα. Έτσι, αυτές οι πράξεις δεν έχουν «απελευθερωθεί», όπως διάφορα άλλα σεξουαλικά πάθη.
Η ομοφυλοφιλία, τρανσεξουάλιτυ, «διπλοψήσιμο ψαριού», σαδισμός, μαζοχισμός, κ.λπ. τέτοια κόλπα, δικαίως και δικαιωματικά εμφανίζονται αδιάντροπα -και με μπόλικη… υπερηφάνεια- στο σύγχρονο κοινωνικό προσκήνιο, λόγω της συναινέσεων όλων όσοι συμμετέχουν στην «ιερουργία» τους. Ενήλικοι και υπεύθυνοι των πράξεών τους άπαντες! Η ανάμειξη ανηλίκων σε τέτοιες «διαδικασίες» αλλάζει τους κανόνες του «παιχνιδιού».
Η θηλυκή παιδοφιλία -κοινώς «τεκνοφιλία»- συνηθέστατα γίνεται ποινικώς ανεκτή, λόγω της μη εγκλίσεως, αλλά αποσιωπήσεως από το περιβάλλον του νεαρού, ένεκα του «εκπαιδευτικού» χαρακτήρα της πράξεως. Δηλαδή του συνδυασμού του βίτσιου της «κυρίας» με την… είσοδον εις την άνδρωσιν του ανήλικου παρτενέρ της. Οπότε το μόνο μείον που απομένει από τέτοιες ιστορίες, μαζί με την σεξουαλική απόλαυση αμφοτέρων, είναι ο ηθικός σπίλος της… «κυρίας»!
Εν πάση περιπτώσει, σ΄αυτές τις ιστορίες δεν χωρεί πολιτική εκμετάλλευση, παρά μόνο η αστυνομική διερεύνηση-προανάκριση και μετά η δικαστική επιμέτρηση και απόδοση ευθυνών. Όπου, όπως και όσο αυτές υπάρχουν και εκείνη κρίνει.
Ο ρόλος κάθε πολιτισμένης και οργανωμένης κοινωνίας έγκειται στον χαρακτηρισμό του εγκλήματος ως «ιδιώνυμο», στην θέσπιση αυστηρών ποινών και στον διά βίου στιγματισμό τέτοιων τύπων. Όχι, τόσο, γιά λόγους τιμωρίας, όσο γιά την προφύλαξη νέων ανύποπτων υποψήφιων θυμάτων και την αποτροπή διαιωνίσεως της εγκληματικής δραστηριότητός των.
Επιμύθιον: Είναι, επιεικώς, βλακώδες η ανάμειξη αυτής της ιστορίας στην πολιτική αντιπαλότητα. Όμως, παραφράζοντας λιγάκι το αρχαίο ρητό: "Έξεστι συριζαρέοις ασχημονείν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου