Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Όπου η χυδαιότητα κονταροχτυπιέται ανταγωνιστικά με την ηλιθιότητα.

Διάβασα σε, ανηρτημένη σε περίπτερο, έντυπη φανατική ρυπαρότητα ακροδεξιού προσανατολισμού, η οποία «Μακελεύει» την αλήθεια μαζί με κάθε λογική, κοσμιότητα, αξιοπρέπεια και δημοσιογραφική δεοντολογία, την εικονιζόμεη απίθανη εκδοχή, σχετικά με την γενεαλογία του… Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιά… «δημοσιογραφική επιτυχία» - λαβράκι του γνωστού ακροδεξιού σκουπιδαριού, το οποίον ανταγωνίζονται επιτυχώς και με αντίστοιχες επιδόσεις οι κομματικοί λιβελλογράφοι του απέναντι -τσιπροπολλακιστικού- χώρου.
Κατά το βλακώδες δημοσίευμα, που πιστεύουν πως πλήττει… «μάνα» και «γιό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι νόθος γόνος του Τέρη Χρυσού και της… Ντόρας Μητσοτάκη!!!
Βεβαίως, το έντυπο του αληταριού δεν είναι τόσο αφελές, ώστε να μην ξέρει την αλήθεια, κάνοντας τον απλό υπολογισμό που δημοσιεύω πιό κάτω, αλλά -απλώς- ψαρεύει στα θολά νερά της αφέλειας, του φανατισμού και της κλασικής πνευματικής μειονεξίας που χαρακτηρίζει τις επιχειρηματολογίες των άκρων του πολιτικού φάσματος και αυτών που τις διατυπώνουν. Γεγονός αρκετό στους οπαδούς τους, που… χάφτουν ό, τι «παπαρδέλα» τους σερβίρουν, αρκεί να εξυπηρετεί το μίσος και την βλακεία τους.
Και εξηγούμαι, γιά την εύκολη απόδειξη της πραγματικότητος:
-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 4/3/1968 και η Ντόρα Μπακογιάννη στις 6/5/1954. Δηλαδή η χρονική απόσταση που γεννήθηκαν είναι 13 χρόνια, 9 μήνες και 29 ημέρες… ακριβώς.
Συνεπώς, γιά να αληθεύει η συκοφαντία θα έπρεπε η Ντόρα να έχει «συλλάβει» τον Κυριάκο σε ηλικία 13 ετών! Ήτοι, μαθήτρια στη Β΄ Γυμνασίου !!!

Άρα… το συμπέρασμα το αφήνω σε σας…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου