Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Η ασύλληπτη μιζέρια και κακομοιριά της συμπλεγματικής και χολεριασμένης αριστεράς.

«Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή».


Πιστεύοντας απόλυτα στη γλώσσα του σώματος, αρχίζω με το γνωστό απόφθεγμα του Αισώπου, το οποίο βλέπω ανάγλυφο στην μεγαλοπρέπεια, το κομψό ντύσιμο, την αρχοντιά και τη σιγουριά που αποπνέει ο αεράτος Μητσοτάκης, σε σχέση με την κακομοιριά, την δουλικότητα, το κακό ντύσιμο της «αγραββατωσύνης» και την άβολη αμηχανία που βγάζει ο «φτωχοσυμπέθερος» Τσίπρας. Ένα βλαχαδερό που δεν πιστεύει το πώς, πού και γιατί βρέθηκε από τα… «αλώνια στα σαλόνια»!
Ένα ευτυχώς: Η χολή, το μίσος, ο μισελληνισμός και η αθλιότης που λυσσαλέα εξεμούν, συνταιριαγμένα εν χορώ, τόσο τα λιβελλογραφήματα των κιτρινιάρικων εντύπων των ακροαριστεροδέξιων ρυπαρογράφων κονδυλοφόρων, όσο και οι αστείες δηλώσεις των στελεχών τους, δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να ενδυναμώσουν την πεποίθηση των υγιώς σκεπτομένων πολιτών και να γείρουν την πλάστιγγα των αναποφάσιστων. Η σύγκριση και η διαφορά καταφανής.
Ένα δυστυχώς: Με την προφανή αστοχία όλων των αντιπολιτευτικών επιχειρημάτων και την διαβολικότητα των αριστερών γραικύλων, οι οποίοι δεν ορρωδούν προ ουδενός, προκειμένου να επιστρέψουν στην εξουσία μέσω… οργής και «νεοαγανακτήσεως» -γνωστή κουτοπόνηρη συνταγή- έστω καταστρέφοντας την χώρα, προκειμένου να πλήξουν τον «άτρωτο» Μητσοτάκη, θεωρώ υπερσίγουρο το γεγονός πως οι φετεινές πυρκαγιές -100% συριζαρέικοι εμπρησμοί- θα καταρρίψουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Και -κακά τα ψέματα- ουσιαστική προστασία των δαΣσών από κακόβουλες δραστηριότητες είναι, σχεδόν, αδύνατη. Όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα με θυμηθείτε σύντομα!

Και μία πρόβλεψη: Δεν έχω καμμία αμφιβολία -1000%- οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Δηλαδή στη λήξη της 4/τίας. Ο λόγος απλός: Ο σοβαρός και υπεύθυνος Μητσοτάκης θα προτάξει την εντιμότητα και την συνέπεια που τον διακρίνει, έναντι του οιουδήποτε κομματικού συμφέροντος. Ο άνθρωπος δεν είναι ευκαιριοσκόπος και… θα το αποδείξει. Έχοντας διακηρύξει, πλειστάκις, αυτή την άποψη, δεν πρόκειται να μιμηθεί τον… Τσίπρα στην ανακολουθία και την μπαγαμποντιά. Στο πιό πάνω διακύβευμα… δέχομαι στοιχήματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου