Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Με την αγωνία στο κατακόρυφο!

"Αλέκσησ και ξερό ψωμί" 



Όσο πλησιάζει η Κυριακή... τρελλαίνομαι. Έχω φάει 4 νύχια, τρία μανίκια πιτζάμας, 5 μαξιλάρια και τα... λυσσακά μου. Το ερώτημα βασανιστικό: Άραγε θα εκλεγεί το παιδί Πρόεδρος, ή θα καταφέρει να τρέξει μόνο και να τερματίσει... δεύτερο; Από τον Αλέκσης όλα να τα περιμένεις. Ξέρεις τί του είναι αυτός; Όλα μπορεί να τα πετύχει. Όπως τότε που κοκορευόταν γιά στροφές... 360 μοιρών, γιά το γνωστό σκίσιμο... -"μ΄ ένα νόμο κι ένα άρθρο"- του μνημονίου και γιά το "ατού" του που είναι η οικονομία, βάζοντας Υπουργό της τον νάρκισσο Γιάνη και καταργώντας ΕΝΦΙΑ, λογαριασμούς ΔΕΗ και πληρωμή στα βενζινάδικα. Του λοιπού -και μέχρι να τελειώσουν τα ομόλογα της Ανατολής -οι εκτιμήσεις λένε μέχρι να βγει ο ήλιος από την Δύση- όλα... τζάμπα παντού!

Ήδη, διάφορες φήμες που κυκλοφορούν θέλουν, με την βεβαία επάνοδό του στην εξουσία, ως υπουργό των Οικονομικών της... "την δεύτερη φορά Αριστεράς" το γνωστόν μάγο της Οικονομίας, τον αξιότιμον κ. Αρτέμη Σώρραν.
Στο εικονιζόμενον ομόλογον της Τραπέζης της Ανατολής, φαίνεται καθαρά πως το Ελληνικό Δημόσιο δικαιούται κεφάλαιον 25.000.000 χρυσών -όχι παίζουμε- φράγκων -πλέον νομίμων τόκων γιά 112 συναπτά έτη- με το οποίον όλοι, πλέον, οι Έλληνες θα... "ενεργηθούμε" στο τάληρο, δικαιώνοντας έτσι τις αφειδείς και πλουσιοπάροχες υποσχέσεις του νεοεκλεγόμενου -αν τα καταφέρει τελικώς- "ηγέτου της εκατονταετίας".
Γι΄ αυτό, μην αμελείτε, μην παραλείψετε, μην ολιγωρήσετε. Όλοι την Κυριακή στις... χίλιες κάλπες. Με πείσμα και φανατισμό. Αλέκσης και πάλι Αλέκσης! Και προσοχή στο ψηφοδέλτιο. Κοίτα μη τυχόν και κάποιος πονηρός σαν πασάρει τίποτις άλλο. Τα μάτια σας δεκατέσσερα!
Άντε, στις κάλπες πρωί-πρωί την Κυριακή και... "καλό βόλι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου