Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Οι «αδύναμοι κρίκοι» της πολιτικής.

...και οι χαζοβιόληδες που τους πιστεύουν.

                                                       Ένας... "σωτήρης" απ' τους πολλούς!
Όσο κι αν προσπαθώ να... «αποστρέψω την κεφαλήν», προκειμένου να προφυλαχτώ από τα γελοία καμώματα της... «μικρομείζονος» αντιπολιτεύσεως που χρησιμοποιεί, ούτως ώστε να κρατηθεί -παντί τρόπω, πάση θυσία και πάση μα@@@κία- στην επικαιρότητα, οι αφελείς, ανόητες και απελπισμένες ρουκέτες σάχλας της... με πετυχαίνουν.
Έτσι, οι ενορχηστρωμένες επιθέσεις της, συντεταγμένες και επιμελώς βλαμμένες, από τα υπόγεια της «Κουμουντούρου» με το ευφυέστατο τρίο -Καρπερός, Καρανίκας, Μπαξεβάνης- αναμεταδίδονται, καρμπόν, από ανεγκέφαλα πιόνια και διαχέονται στο διαδίκτυο από τους αφιονισμένους μίσθαρνους κεκράχτες τους. Αυτοί λειτουργούν σε διατεταγμένη κομματική υπηρεσία και με πολλά ονόματα και λογαριασμούς έκαστος, ώστε κατά το... «αραία, αραία κι εμείς σαρανταρέα», να δείχνουν... μπούγιο και λαϊκή... αγανάκτηση! Παλιά και γνωστά, πλέον, κόλπα και αφελή επιχειρήματα της αριστεράς. Όπως, π.χ., «Τα Ελληνόπουλα της Δυτ. Μακεδονίας, (το γνωστό καθ' ημάς ¨παιδομάζωμα¨), τα πήραμε γιά να τα προστατέψουμε από... τη Φρειδερίκη»!!!
Αφού μας διασκέδασαν με τα ενδυματολογικά και τους ενικούς του Μητσοτάκη, ανέβασαν στροφές και ανέδειξαν σε μείζονα πολιτικά θέματα, τα θεσσαλονικιά τσουρέκια, τις ποδηλατικές βόλτες του Πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, την χωρίς μάσκα φωτογραφία με 5-6 μοτοκροσίστες, (όντως φάουλ, αλλά ακίνδυνο στη σέντρα και όχι αυστηρό πέναλτυ όπως ωρύονται τα αριστερά χαζούλια), και χωρίς -άκου ηλιθιότητα- sms στο 13033!!! Αλήθεια, αυτό το τελευταίο πού και πώς το ξέρουν;
Πάντως, αποθέωση υποκρισίας, ανευθυνότητος και θράσους είναι η κατηγορία κατά της Υπηρεσίας που διαχειρίζεται και ανακοινώνει τους σχετικούς με την επιδημία αριθμούς, (ΕΟΔΥ), ότι... κρατά διπλά βιβλία! Ελπίζω το σχετικό θέμα να έρθει γρήγορα προς συζήτηση στη Βουλή, με εισηγητή από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ τον πολλαπλώς αρμόδιο ντελικανή σύντροφο... Πολάκη. Είναι ο πλέον κατάλληλος και πιο ενδεδειγμένος. Τουλάχιστον κατά τίτλο γιατρός, είναι βαρύμαγκας μουστακαλής, είναι τσαμπουκαλής, αλλά πάνω απ’ όλα έχει μεγάλη πείρα από... διπλά βιβλία! Και όχι πράξη απλής ανακοινώσεως, αλλά φοροκλοπής μεγάλης κλίμακος, με σοβαρές ποινικές επιπτώσεις σε βαθμό κακουργήματος!
Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Και «έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους», γιά να μας... σώσουν! Γενικώς και... αορίστως.
Μαμάάάά.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου