Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Μητσοτάκης, ποδήλατο, Πάρνηθα, μάσκες και... μη στάξει η ουρά του ποντικού!

Η ευφυΐα της αριστεράς... ολόγλυφη!


   Δεν είχα σκοπό να... πολιτικολογήσω σήμερα, αλλά... "θέλει ο φτωχός ν' αγιάσει, μα δεν τον αφήνουν οι διαόλοι"!

   Οι πανέξυπνοι ατσίδες του... "πυρ ομαδόν και αδιακρίτως συριζαρέοι" πιστεύουν πως μέσα στη κοσμοχαλασιά και τις φουρτούνες που δέρνουν τη χώρα, θα ροκανίσουν τον Μητσοτάκη επειδή έκανε, λέει, ποδήλατο στην Πάρνηθα και φωτογραφήθηκε, χωρίς μάσκα, με μιά ομάδα μοτοκροσάδες. (Σημ. Κάποιος από τους... υπερηφάνως στημένους δίπλα στον Πρωθυπουργό είναι αυτός που κοινοποίησε την φωτογραφία, λειτουργώντας ως κοινός προβοκάτορας!)".

  Και δώσ' του οι "φινετσάτες" κουλτουριάρισες ανοργασμικές να ρίχνουν τα... πνευματώδη βέλη τους και δώσ' του η τεράστιας κυκλοφορίας έντυπη ιερεμιάδα να σκούζει και να τραβάει τα... "στήθη" σαν αρχαία τραγωδός στο Ηρώδειο. Κοντολογίς, θέλουν να φύγουν αυτοί που σοβαρά και υπεύθυνα "τραβούν" κουπί, με αναπάντεχη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να... "αναλάβει τις ευθύνες διακυβέρνησης της χώρας" η κομπανία των Πολάκηδων, των Τσαλακώτων, του "Σπίθα" και της κοντοκουρεμένης αυτιστικιάς. Υπό τη στιβαρή ηγεσία -"άσε μας κουκλίτσα μου"- του "ηγέτη της χιλιετίας και των καταλήψεων" και τον στρατηγικό σχεδιασμό του... Καρανίκα! Ώστε, όπως ο ίδιος δήλωσε στην Τρέμη -και υπάρχει αψευδές βίντεο- να "μπάζει"στη χώρα μόνο όσους έχουν τεστ κορωνοϊού θετικό!!!, προκειμένου να... συντρίψει την πανδημία.

   Προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν επόμενος στόχος κριτικής κατά Μητσοτάκη είναι η θέση που βάζει ο ράφτης των παντελονιών του την... "οικογένεια" του πελάτη του. Αν την δουν να φουσκώνει το αριστερό μέρος, θα τον κατηγορήσουν ως "προβοκάτορα" και αν στο δεξιό, ως ακροδεξιό και... φασίστα!

   Τέτοια αντιπολιτευτικά καμώματα, εμάς -της απ' εδώ πλευράς- μας διασκεδάζουν, αλλά τους σανοτραφείς της απέναντι, που ομφαλοσκοπούν απελπισμένοι, τους τρέφουν και τους συντηρούν, μέχρι "να αναλάβουν τις ευθύνες τους" τα αριστερά τσακάλια. Χαλάλι τους...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου