Σάββατο 9 Μαΐου 2020

«Υποκρισία Μητσοτάκη» και υποκρισία Τσίπρα.


Η  «κατοπτρική»  τακτική. Γνωστή συριζαρέικη πρακτική.

-Δεν μετέχει της απεργίας; ...ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ! (Γιά να μάθει να φέρεται!)

   Είναι γνωστή η συριζαρέικη πρακτική. Ό,τι κουταμάρα, λάθος ή αποτυχία μας «βαραίνει» το... φοράμε -θρασύτατα-  στους αντιπάλους μας! Και, βεβαίως, οι χάνοι χαχόλοι μας το χάφτουν. Δέκα χρόνια πέρασαν από την δολοφονία αθώων που επέμεναν να εργαστούν, ασκώντας αναφαίρετο δικαίωμά τους  στην εργασία, κόντρα στην αριστεροφασιστική εμμονή να απεργήσουν  -ντε και καλά- των ομοϊδεατών του ανάλγητου  αριστερού εσμού. Δέκα χρόνια η πολιτική ιδεολογία που θέλει τη χώρα... «μυρμηγκοφωλιά» και τον λαό της  πειθήνια «μυρμηγκάκια», έριχνε την ευθύνη στα θύματα -αφού δούλευαν... τα  ’θελε ο κ@@@ς  τους και καλά να πάθουν, με συνυπεύθυνο ... το ντόπιο κεφάλαιο, που δεν φρόντισε να έχει η Τράπεζα... «έξοδο ασφαλείας»!!!  Δέκα χρόνια οι αριστεροί ανεύθυνοι εγκληματίες... σφύριζαν αδιάφορα. Και... ξαφνικά, μόλις ο Μητσοτάκης  -ερχόμενος στην υπεύθυνη διακυβέρνηση του τόπου- αποφάσισε να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να τιμήσει τα αθώα θύματα με σχετική αναθηματική πλάκα στον τόπο του μαρτυρίου τους -ως ελάχιστο φόρο τιμής- και να αποδώσει -ως ελάχιστη υλική αποζημίωση- τα επιδικασθέντα χρήματα, στους δικαιούχους κληρονόμους τους, αφυπνίσθη η κοιμωμένη... αριστερίλα! Και απεφάνθη αμέσως... «υποκριτής ο Μητσοτάκης»!!! Ενώ οι αριστεροί... «Βούδδες» -ως γνωστόν «Βούδδας σημαίνει «αφυπνισμένος»-  που για δέκα χρόνια έδειχναν το ψυχρό πρόσωπο της παγκόσμιας αριστεράς, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, έσπευσαν να ακολουθήσουν με κάποια υποκριτικά στεφάνια, ψελλίζοντας και κάτι... «τιμητικές» κούφιες  κουβέντες, που καθόλου δεν πιστεύουν μέσα τους, (Π.χ. Τσίπρας με κερί στην Ανάσταση!!!).
   Πάντως, ενδεικτικό της αμηχανίας στον διασυρμό -μεταφορικό και κυριολεκτικό- που τους επέβαλε ο... «Κούλης»,  αλλά και του εγγενούς οικογενειακού αριστερού «σκυλοκαβγά», ούτε και στην  ψευτοαπόδοση τιμών δεν κατάφεραν να συντονιστούν!
   Όλη αυτή η «παράσταση», στην οποία σύρθηκαν -εκόντες, άκοντες- οι γραικύλοι υποκριτές που επιδιώκουν με μανία την καταστροφή της κοινωνίας -αρκεί ν’ αποτύχει ο Μητσοτάκης- προσωπικά με θυμώνει και μ’ αηδιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου