Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Υπόθεση Τοπαλούδη. Μιά τραγική ιστορία.


Όταν ο τύπος τρώει την ουσία.

Θαυμάστε τα δύο ανθρωπόμορφα κτήνη!

   Η φρικιαστική  περιπέτεια της άτυχης νεαρής από το Διδυμότειχο είναι γνωστή. Όπως και το αποτρόπαιο βασανιστικό τέλος της.
   Τώρα που έρχεται -επί τέλους- η στιγμή να λειτουργήσει η Νέμεσις, δεν ήταν δυνατόν η ανατριχιαστική αυτή υπόθεση να μείνει έξω από το πολιτικό παιχνίδι και τη λυσσαλέα συριζαρείκη αντιπολιτευτική τακτική. Αυτή τη φορά με την εκμετάλλευση κάποιας άτοπης ανάρτησης ενός κυβερνητικού στελέχους -ώρα που βρήκε κι αυτός- που έστρωσε βούτυρο στο ψωμί του χαριτόβρυτου κ. Χαρίτση, που βρήκε κι άλλο γήπεδο να "παίξει" -εν ου παικτοίς- αντιπολίτευση. Ο εν λόγω συριζάριος -κλασσικός λωτοφάγος- ξέχασε την πατεντάτη επέμβαση του άνευ τσίπας αρχηγού του, όταν προσπάθησε να επηρεάσει απόφαση του ΣτΕ, λέγοντας... «δεν υπάρχει πιθανότητα, ούτε μία στο εκατομμύριο, να μην...» και ξεφούρνισε την επιθυμία του, η οποία μάλιστα απέτυχε σαν προσπάθεια επηρεασμού, και τον εναγκαλισμό της τρελομαλλούσας  προέδρου ευθύς μόλις αυτή αποστρατεύτηκε από το ίδιο Δικαστήριο. Έτσι, πίσω από μία ανόητη άποψη-σκέρτσο ενός κ. Σκέρτσου, διεπίστωσε... επέμβαση του Μαξίμου γιά επηρεασμό της Δικαιοσύνης! Λες και υπάρχει ένας -αριθμός 1- άνθρωπος στον Πλανήτη, ο οποίος να διαφωνεί στην ουσία με την πλήρους συναισθήματος αγόρευση της Εισαγγελέως και να μην συμμερίζεται τη φρίκη που την διακατέχει, μιλώντας πέραν του θεσμικού της ρόλου και σαν γυναίκα και μάνα! Πέφτοντας στην λούμπα και κάποιοι μυγιάγγιχτοι  της απ’ εδώ πλευράς άρχισαν να δημιουργούν τρικυμία σε κολονάτο ποτήρι... σαμπάνιας, βυζαντιλογώντας και αερολογώντας!
   Τελικά, μου δίνεται ευκαιρία να προσπαθήσω να λύσω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που με απασχολούσε... «παιδιόθεν». Τί φύλο έχουν, άραγε, τα μικρά χαριτωμένα αγγελάκια του Κυρίου; Αγοράκια είναι ή κοριτσάκια; Αυτός ο προβληματισμός, που έμενε πλακωμένος στα βάθη της μνήμης για χρόνια, τώρα απελευθερώθηκε αιφνίδια  και άρχισε να με βασανίζει πάλι! Θα ρωτήσω τον αγαπημένο μου φίλο, τον παπα-Θεαγένη  και ελπίζω να μου λύσει την τόσο σπουδαία -και καίρια- απορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου