Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

¨"Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι".

Η θεσμοθέτηση του "θα"!


   Και ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε να βρέχει όλων των ειδών τα... καλούδια! Και να οι προσλήψεις, να οι διορισμοί στο δημόσιο, να οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων, να οι μειώσεις φόρων και εισφορών, να η επιστροφή των κακώς παρακρατηθέντων, να τα αναδρομικά, να... , να...., να...! Η ελπίδα που λέγαμε κάποτε.... επί τέλους να την! Κατέφθασε, ασθμαίνουσα,  μαζί... με τις εκλογές.
   Όμως όλα αυτά τα ευφρόσυνα θα γίνουν από... χρόνου και μετά. Με την όποια νέα κυβέρνηση! Αν, τώρα, όλα αυτά τα ωραία -με το Χρηματιστήριο στα έγκατα, την έξοδο στις αγορές απαγορευμένη και τον λαό καταχρεωμένο και πεινάλα- δεν λέγεται ναρκοθέτηση του επερχόμενου Κυριάκου, τότε η βλάβη στον εγκέφαλο του λαού μας είναι ανήκεστος. Ναι, αυτού του λαού που, αυτάρεσκα, αυτοαποκαλείται, (και φευ το πιστεύει),... ως "ο ευφυέστερος λαός του κόσμου" αλλά θέλει να τον κυβερνά ένας εξόχου μορφώσεως Τσίπρας, η σουπιά ο Παππάς, ο λούμπεν Κυρίτσης, η ωραία Αυλωνίτου, ο δανδής Κατακούτελος και... με κολαούζο τον αγράμματο βουτυρομπεμπέ Μπούλη. Ενός λαού που τρέχει με... την όπισθεν προς τα εκεί από όπου όλοι όσοι υπόλοιποι λαοί φεύγουν... τροχάδην, έχοντας δοκιμάσει τη γλύκα της αριστεροσύνης σε όλες τις διαβαθμίσεις της. 
   Οι επόμενες εκλογές δεν θα αποφασίσουν γιά το ποιός θα κυβερνήσει τη χώρα,  αλλά θα αποτελέσουν δημοψήφισμα γιά το μέγεθος της ηλιθιότητος των Ελλήνων και το πόσο ευεπίφοροι  είναι στην παρατεταμένη εξαπάτηση και κοροϊδία. Δηλαδή, πόσο "μάπες" είμαστε ως λαός!
   Τελευταίο δείγμα παραπλάνησης και κατεδάφισης του ψυχισμού και των θεμελίων των πατρογονικών μας αξιών η "συμφωνία" περί το εκκλησιαστικό. Ένα; άξεστος και άθεος πρωθυπουργός και ένας ανάξιος πολιτικάντης ιεράρχης αποφασίζουν, κρυφίως και συνωμοτικά,  γιά το καλό της... Πίστεως, των λειτουργών της και της μεγάλης και  χριστεπώνυμου πλειοψηφίας του ποιμνίου της. Με τα αριστερά πρόβατα να πανηγυρίζουν γιατί... έρχεται Πάσχα! Μπέέέέ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου