Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

H αθλιότητα του διαδικτύου, στην υπηρεσία της κυβερνητικής προπαγάνδας.


Άτιμε ΣΚΑΪ. Εσύ φταις γιά όλα! (Πιθανόν και η... Μαρέβα!).

Αποτέλεσμα εικόνας για πυρκαγιά στο Ματι
Ρώτησαν τον Τόσκα τί βλέπει. Κι εκείνος είπε: -Δαντελένιες ακρογιαλιές!

   Με την εγγενή χυδαιότητα που απελευθέρωσε η άνοδος στην εξουσία της εμετικής αριστερής «δευτεράντζας» και τον διχασμό που καλλιεργεί αυτή, το μίσος που εμφυτεύει επιμελώς στον λαό το συμπλεγματικό ρεβανσιστικό κομμουνισταριό δεν περιγράφεται! 
   Η χρόνια καταπιεσμένη -πιό πολύ στα αρρωστημένα μυαλά τους, παρά στην πραγματικότητα- ντροπή και λύσσα της ήττας σε Γράμμο και Βίτσι παραμένει άσβεστη, παρ΄ όλες τις προσπάθειες λήθης της απ’ εδώ πλευράς, που επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία -αν και νικήτρια- προσέφερε άφεση και «μπάζωμα» του ρήγματος που άνοιξε η άφρων συμπεριφορά των, τότε, ηττημένων. Έτσι, ευκαιρίας δοθείσης, με την «διά πρώτη φορά αριστερά», προσπαθεί, τίρα-βίρα, να πάρει εκδίκηση και να αναδείξει την ανύπαρκτη υπεροχή της κομμουνιστικής ιδεολογίας, την οποία η παγκόσμια κοινότητα πέταξε προ πολλού -έντρομη κι αηδιασμένη- στα περιττώματα της Ιστορίας.

  Βεβαίως, όλο αυτό το τζέρτζελο, με την αναμόχλευση καταλαγιασμένων παθών και ξεχασμένων γεγονότων -από εξωπλανητικούς τύπους σαν τον παλαιοσταλινικό άκαρπο Καρπερό- φέρνει μοιραία την αμυντική αντίδραση των θερμοκέφαλων -πάντα υπάρχουν και τέτοιοι- της απέναντι όχθης. Οπότε... μύλος!

  Τώρα, με το θλιβερό... «ξεμάτιασμα» του άτυχου Ματιού, κάποια αποκτηνωμένα ανθρωπάρια αλαλάζουν στο face book και το twitter γιά την εκατόμβη -κυριολεκτικά- που επισυνέβη στο κακότυχο θέρετρο:
   -«Δεξιοί κατοικούν εκεί. Να καούν λοιπόν και να πάνε όλοι στον διάολο»! Διάβασα, τυχαία, σε κάποια μιαρή ανάρτηση στο internet.
   Από την άλλη, κάποιες πληροφορίες -ανεπιβεβαίωτες και μη υιοθετούμενες από τη στήλη- θέλουν όλη αυτή την καταστροφή να είναι επιμελημένα στημένο δημιούργημα των «αδερφιών Τσίπρα», μόνο και μόνο γιά να αλλάξει η ατζέντα της επικαιρότητος και να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη δανειακή τους κομπίνα. Εννοείται πως η στήλη δεν συμμερίζεται τέτοιες ακραίες και τερατώδεις εκδοχές, όμως με την, εν γένει, ποιότητα  αυτής της αριστερής «ποικιλίας» τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τέτοια άρρωστα μυαλά όλα μπορούν να τα σκαρφιστούν. Άλλωστε, τόσα έχουν δει τα μάτια μας από δαύτους.
   Η οικοδομική αναρχία και αυθαιρεσία -κλασσικό δείγμα οικιστικής συμπεριφοράς των Νεοελλήνων-  της περιοχής του Ματιού, αλλά και όλης της αττικής ακτογραμμής, και η πολιτική ανθρωπογεωγραφία -μέση αστική τάξη κατοίκων- κατά τα ανίατα αρρωστημένα αριστερά μυαλά, και τους... «πλούούούσιους» της κυρα-Θεανώς, αποτελούν γόνιμη πρώτη ύλη γιά ένα τέτοιο αποπροσανατολιστικό έγκλημα. Ο οδικός λαβύρινθος θα εγκλώβιζε, εκ του ασφαλούς, στην πύρινη λαίλαπα και θα έκαιγε μπόλικους «δεξιούς»... εχθρούς! Όπερ και εγένετο. Έτσι επιτυγχάνεται και το «τερπνό» και το «ωφέλιμο». Όπου τερπνό η απαλλαγή μας από αρκετούς... δεξιούς και ωφέλιμο το κουκούλωμα της λαμογιάς των ημετέρων «αδερφιών» του μεγάλου αδερφού μας. Διαβολικό, αλλά όχι και εντελώς απίθανο.
   Άντε παιδιά, μπράβο! Και τώρα στην... Εκάλη η συνέχεια! Πάμε φουλ γιά τον νέο Εμφύλιο! Σειρά της... Κοκκινιάς, ή της Καισαριανής, γιά να πατσίσει η «απέναντι» δεξιά καφρίλα και... βλέπουμε. Κατάντια!

   Κατά τα λοιπά, μας φταίει ο... ΣΚΑΪΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου