Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Απόφαση βόμβα του ΣτΕ!



Ποιός στη χάρη μου!
Απόφαση - βόμβα του ΣτΕ για τις συντάξεις μετά το 2012 και τα Ταμεία
   Κατά δημοσιογραφικές, (άρα αμάχητες), πληροφορίες αναμένεται απόφαση του ΣτΕ, με την οποία θα εντέλλεται η επαναφορά των συντάξεων στα προ του 2012 επίπεδα. Καθ’ όσον οι μνημονιακές περικοπές, (Ν 4093/12), κρίνονται αντισυνταγματικές. Διευκρινίζεται μάλιστα πως όσοι έχουν προσφύγει θα πάρουν κι αναδρομικά, ενώ όσοι όχι, απλά οι συντάξεις τους θα αυξηθούν από της έκδοσης της απόφασης και μετά. Χαράς ευαγγέλια! 

   Επειδή -ο βλαξ!- δεν έκανα προσφυγή και, κατά συνέπειαν, δεν συμπεριλαμβάνομαι μεταξύ των τυχερών της «ομάδος των 15», των προνοητικών δηλαδή, από Δευτέρας προσανατολίζομαι στις εξής ενέργειες:
   - Να δω, μέσω εργατολόγων δικηγόρων, (π.χ. γραφεία κ.κ.κ. Κατρούγκαλου, Μητρόπουλου, Ρωμανιά, ή άλλου τινός),  αν μπορώ να προσφύγω τώρα γιά να επωφεληθώ κι εγώ από την αναδρομικότητα της απόφασης. 
   - Να απευθυνθώ σε Γραφείο Συμβούλων Επενδύσεων, προκειμένου να εξετάσω τη συμφερότερη προοπτική επένδυσης του αιφνιδίως προκύπτοντος… πλούτου.

   Έτσι ώστε, μόλις βγει και η απόφαση που θα καθορίζει το από πού θα βρεθούν τα λεφτά γιά την υλοποίηση της προηγούμενης… αναστηλωτικής των συντάξεων απόφασης, να είμαι έτοιμος! Πριν με προλάβουν άλλοι και μου αρπάξουν τα… φιλέτα!

2 σχόλια:

  1. Καλό μήνα!
    Εγώ έχω πάρει ένα σφουγγαράκι που το βρέχεις και μετράς
    τα χαρτονομίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα! Και σε κατοστάρικα να τα μετράς, κακομοίρη μου, σε τρεις μήνες σε βλέπω μ' αγκύλωση στο δάκτυλο. Πιό καλά πάρε αυτή τη μικρή συσκευή των Τραπεζών. Ντρρρρρρρρ...και σ' ένα τεταρτάκι... έτοιμος! Θα ξέρεις πόσα ακριβώς έχεις.

      Διαγραφή