Κυριακή 31 Μαΐου 2015

"Μ' ένα όνειρο τρελό….!

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, πάνω σε ρηξικέλευθη ενδυματολογική ιδέα του Dr Νάρκισσος, (ή μήπως ... "Νάρκισος"), του "αριστερού του τσούρμου".

Πρωτοστατεί ο... Μέντωρ, ενώ διακρίνονται καθαρά ο Dr και κάπου στο βάθος και ο Μπομπ!

   Λίγο ο καιρός που έφτιαξε, λίγο η ελπίδα που έρχεται, λίγο η έγκαιρη -ευτυχώς, και γι' αυτόν τον μήνα-  καταβολή της σύνταξης, είπα να το ρίξω, κυριακάτικα, λιγάκι έξω, λόγω και του εορταστικού τριημέρου που δικαιολογεί κάποιες... οικονομικές ατασθαλίες και "σπατάλες". Μία, ας πούμε, εορταστική μικρή ευωχία. Και πήγα γιά σουβλάκι με πίτα στα… όρθια, μαζί με τη σχετική μπυρίτσα και το κλασσικό τζατζίκι! Πιθανόν αυτή η έκτακτη πολυτέλεια της αλλαγής από την συνήθη διατροφική μου συμπεριφορά, να προκάλεσε, παρά την αρχική γαστριμαργική ευφορία, κάποια σχετική βαρυστομαχιά και να αποτέλεσε τον λόγο ενός πολύ "ευχάριστου" και "αισιόδοξου" ονείρου που ακολούθησε.

   Είδα -καθαρά προφητικά-  την ελληνική αντιπροσωπεία μας, γνωστή και ως  "euro μας working group",  να εξέρχεται, περήφανη και  πανηγυρίζουσα γιά τη μεγάλη διαπραγματευτική της επιτυχία, από τη σχετική σύνοδο κορυφής του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Ξεκούραστη και αναζωογονημένη πλήρως από τα καλοκαιρινά μπάνια του λαού, έστειλε το χαρμόσυνο μήνυμα στην αγωνιούσα πρωτεύουσα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου