Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Obligado Alexis, ή ο Έλλην «Τζάμπας»!

Επικαιρότης

   Μπορεί ο κ. Αλέξ. Τσίπρας να μην έπεισε τον Βραζιλιάνο Λούλου, (είχα ένα θείο, Θεός σχωρέστον, που τον έλεγαν έτσι. Φτυστός!), να άρει τις αντιρρήσεις του ως μέλος του ΔΝΤ, γιά την δανειοδότηση της χώρας, (ο Βραζιλιάνος το έκανε προφανώς γιά καλό μας!). Με κάτι πολιτικάντικες αοριστολογίες, πατρικές συμβουλές και τα γνωστά συμβατικά αεροφούμαρα φόρτωσε τον δικό μας μικρό ο πονηρός γέρων κι αυτός ….κατακατουρήθηκε από τη χαρά του, γιά την μεγάλη… επιτυχία της συνάντησης.

   Έχω όμως τη διαίσθηση πως του χρόνου, στα διάφορα καρναβάλια, (Πάτρας, Μοσχάτου, Κωλοπετινίτσας και αλλαχού), το μάτι μας θα χορτάσει κι η ψυχή μας θα ευφρανθεί από την εμφάνιση χιλιάδων ξεβράκωτων καρναβαλιτζούδων εκ Βραζιλίας. Η έμπρακτη βραζιλιάνικη βοήθεια και συμπαράταξη στη χώρα μας. Φάτε μάτια ψάρια….!

   Κάτι δίμετρες μουλάτες, θα παρελαύνουν στον ρυθμό της σάμπας, χάρμα ιδέσθαι και … άπτεσθαι! Κορμιά αγάλματα, μπρούτζινα, χυμώδη, ακούραστα στο… κούνημα   -(Ε’, ρε ψάρι που σαλεύει….!)-   και πρόσωπα θεία, εξαίσια. Αγγελικά μεν, αλλά με χείλη φιλήδονα, σαρκώδη και μάτια φλογερά, όλο υποσχέσεις γιά φλογερούς έρωτες, άκρως επιτυχείς και επαναληπτικές προσπάθειες … αυτοσέξ, (με βαθμό επίδοσης κοντά στο…31!) και ονειρώδεις… ονειρώξεις. Ω’, ρε ψυχή μου, γλέντια!

   Αυτές είναι … επαφές, αυτές είναι συμμαχίες! Όχι εκείνες οι οδυνηρές με την κρυόμπλαστρη αντιερωτική Μέρκελ, (μπλιάαααχ), και την άλλη την ξενέρωτη Βρετανίδα αξιωματούχο της κομισιόν, την … Αναφυλαξία, που την έχουν μόνο γιά να χώνεται στις ομαδικές φωτογραφίες, (και να τις χαλάει)!

   Μπράβο Αλέξη, πάντα τέτοια. Ελλάδα – Βραζιλία, συνεργασία. Στη σάμπα και το τζάμπα!

   ΥΓ. Γιά την ιστορία αναφέρω, μιά και το είδα. Στην πρώτη συνάντηση Τσίπρα με τους ντόπιους επισήμους, πίσω στους τοίχους ήσαν κολλημένες κόκκινες αφίσες που έγραφαν: PARTIDO DOS TRABAHLADORES.
   Τα παιδία… παίζει τραμπάλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου