Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ντιαλό – Στρος Καν : 6 – 0 !!!

Επικαιρότης

   Η υπόθεση του μπερμπάντη κρονόληρου Ντομινίκ και της τσαχπίνας μαυρούκας Ντιαλό έληξε όπως ήταν προδιαγεγραμμένο, αλλά με μεγαλύτερο σκορ από το αναμενόμενο. Έξι και σκαστά εκατομμύρια δολαριάκια στο χέρι; Συντριβή, πανωλεθρία γιά τον, παρ’ ολίγον, Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας!
   Φαίνεται πως στην Αμερική υπάρχουν κάτι τσακάλια δικηγόροι που έτσι και πέσεις στα νύχια τους και τυχαίνει να είσαι και λιγάκι «ματσωμένος», αλίμονό σου. Πας χάθηκες!
   Οπότε ο ακόρεστος κι ακόλαστος γεροξεκούτης, στο πρόσωπο της καμαριέρας και του νομικού της επιτελείου βρήκε τη Ντια(βο)λό του! Έφαγε τέτοια ξεγυρισμένη «σαγονιά» που σίγουρα τώρα θ’ αλλοιθωρίζει!
   Όσο κι αν ξύνω τη μνήμη μου αδυνατεί να κατεβάσει ακριβότερο «πήδημα» και μάλιστα τόσο μικρής διάρκειας. (Έφευγε και το αεροπλάνο βλέπεις!).
   Όσο γιά τη νεαρά «αθώα περιστερά» με το εξώγαμο, με την εν γένει στάση της επαλήθευσε δύο τεράστιες αλήθειες. Δηλαδή πως «με λίγο, (τόσο δούλι), παρελθόν εξασφαλίζεις ένα τεράστιο μέλλον» και δεύτερον «όταν είσαι στον δρόμο του Θεού, πας κατά διαόλου, ενώ αν πας με το Διάβολο βλέπεις Θεού πρόσωπο»!
   Έτσι με το άκοπο παραδάκι που οικονόμησε με τον ιδρώτα του προσώπου….του Στρος-Καν (και καν!) -αφού αυτός την κυνηγούσε στο δωμάτιο και ίδρωνε μέχρι να την …χουφτώσει- θα μπορεί πλέον, αντί να μένει καμαριέρα στο Σοφιτέλ, να το αγοράσει ολόκληρο και να γίνει… ιδιοκτήτριά του!
   Θεωρώ μάλιστα, πως θα ήταν μεγάλη αγνωμοσύνη εκ μέρους της εάν δεν έστηνε, σε περίοπτη θέση στη ρεσεψιόν, ένα μικρούλι παρεκκλήσι αφιερωμένο στον Άγιο… Δομίνικο!

   ΥΓ. Άλλη μία φορά επισημαίνεται η αξιοπρέπεια της συζύγου, εν διαστάσει πλέον όπως λέγεται, η οποία πληρώνει, (όπως επίσης λέγεται), τα μισά «γα….. κα» του Γάλλου…. «καβαλιέρε»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου