Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Μικρά και διάφορα, αλλά πολύ χαρακτηριστικά.

Επικαιρότης

   Α) Διαβάζω τίτλο άρθρου εφημερίδος. «Έτοιμος να κυβερνήσει δηλώνει ο Τσίπρας».
   Βαστάτε Τούρκοι τ’ άρματα και φέρτε νοσοκόμες …πάπιες. Το παιδί κάνει, απ’ τη χαρά του, … τσίσα στο παντελονάκι του!
   Καλά, αυτός λέει πως το πιστεύει, εσείς όμως; Και νοιώθετε έτοιμοι να …. κυβερνηθείτε απ’ αυτόν; Αν ναι, μοιάζει σαν να μπαίνετε σε Boeing 747 με πιλότο τον…. εγγονό μου!
   «Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία»! Κάτι από Ροζέ Βιτράκ μου θυμίζει το έργο.

   Β) Όταν είχε σκάσει το σκάνδαλο Στρος-Καν είχα προβλέψει, σε πείσμα κάποιων φανατικά και παρωπιδιασμένα αντιαμερικανών που «έβλεπαν» παντού σκευωρίες, πως η υπόθεση θα έκλεινε με τον «σιτεμένο» Γάλλο «Τ(σ)ατσόπουλο» να σκάει στην παμπόνηρη καμαριέρα μιά γιγαντιαία αποζημίωση, σημειώνοντας νέο ρεκόρ…. πληρωμένου «άλματος».
   Το εντυπωσιακότερο της ιστορίας είναι η αξιοπρέπεια και ανωτερότητα της συζύγου του κρονόληρου, ήδη εν διαστάσει, που καταβάλλει, αντί να του σπάσει το κεφάλι, (το πάνω, εννοείται), τα μισά «γαμ…άτικα». Ήτοι 3,000,000 δολάρια, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται, όντως, γιά πολύ μεγάλη κυρία!

   Γ) Μικρό δείγμα του τι μας περιμένει αν, ο μη γένοιτο, μας κυβερνήσουν οι Συριζαρέοι είναι η εκδοθείσα ανακοίνωση, (σε αγαστή σύμπνοια με το ΚΚΕ), που καταγγέλλει την επέμβαση της Αστυνομίας στο Αριστοτέλειον Αχούρι, προκειμένου να περισυλλεγεί και απομακρυνθεί το πολύμηνο σκουπιδαριό!
   Παραβιάζεται, λέει, το πανεπιστημιακό άσυλο!! Προφανώς αυτό που απολαμβάνουν τα πάσης φύσεως…. σκουπίδια που συσσωρεύονται εκεί μέσα κι εμποδίζουν τους συνεπείς φοιτητές να σπουδάσουν.

   Δ) Μέσα στο πανθομολογούμενο χάλι της ελληνικής Δικαιοσύνης, της θεωρούμενης 3ης εξουσίας, που απεργούσα… απέχει, ήταν η αναμενόμενη αθώωση των λεβέντηδων συνδικαλισταράδων που καρπάζωσαν τον Γερμανό Πρόξενο, ο οποίος κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία δηλώνει…. φιλέλληνας, (εμένα μου λες), και ούτε που πάτησε καν στο δικαστήριο. Προφανώς γιά ν’ αποφύγει κάποιες υπόλοιπες… ψιλές που τον περίμεναν. ( Όποιος φυλάει τα ρούχα του….).
   Το πιό ωραίο, όμως, της υπόθεσης είναι η προεδρική επιχειρηματολογία που συνόδευσε την απόφαση. Το παλικάρι, λέει, που κοπάνησε τον πανικόβλητο μικρόσωμο Γερμανό Πρόξενο δεν είχε κακή πρόθεση. Είχε, απλώς, υψωμένο το χέρι και σφιγμένη τη γροθιά, γιά να… διαμαρτυρηθεί ήσυχα, νόμιμα και κοσμίως, αλλά κάποιοι -προφανώς κακοί- τον έσπρωξαν πάνω στον Πρόξενο. Βεβαίως, αυτό εξυπονοείται και ως ευκόλως εννοούμενο παρελήφθη, είναι το ότι κάποιοι άλλοι -πιό κακοί αυτοί- του έπιασαν το χέρι και το ανεβοκατέβασαν, δις, έτσι τεντωμένο που ήταν, πάνω στο κεφάλι του ταλαίπωρου Πρόξενου που έτρεχε έντρομος να σωθεί, πασαλειμμένος με καφέδες, όπως δείχνει το σχετικό βίντεο! Έτσι έγιναν τα πράγματα, είπε ο αξιοσέβαστος κύριος πρόεδρος κι ας λένε άλλα οι κακές γλώσσες! «Ουαί υμίν υποκριταί…..».

   Ε) Όπως διαβάζω στις εφημερίδες, νέα κύματα λαθρομεταναστών ξεσπούν πάνω στα πολύπαθα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας. Βαράτε βιολιτζήδες!
   Φαίνεται πως θα πληροφορήθηκαν γιά την κόντρα σχετικά με τον νόμο περί ιθαγένειας και τις «προοδευτικές» θέσεις σχετικά, των ντόπιων κουλτουριαρέων και σπεύδουν.
   - «Μετανάστες, αδέλφια μας, κοπιάστε»! Εδώ η καλή ιθαγένεια, εδώ η γη της επαγγελίας!
   Τρομάρα μας!

   ΥΓ. Πληροφορία της τελευταίας στιγμής. Οργανωμένα τάγματα αλλοδαπών κλεφταρέων, με σύγχρονα μηχανήματα, ενσκήπτουν σε ελαιώνες και «μαζεύουν», εν ριπή οφθαλμού, τις ελιές ιδίως από τα χαμηλότερα κλαδιά. Εννοείται γιά πάρτη τους! Μάλιστα, από τα πιό απομακρυσμένα κι απόμερα κτήματα κόβουν κι ολόκληρα τα δέντρα, τα κομματιάζουν και τα πουλούν ως καύσιμη ύλη.  Με τις υγείες μας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου