Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η συντέλεια της «Συντέλειας»!

Επικαιρότης

   Τελικά οι Μάγιας είχαν δίκιο! Μόνο που μιά μικροδιαφορά κάτι λίγων ημερών, απόλυτα δικαιολογημένη από τα δευτερόλεπτα, που γιά εκατοντάδες χρόνια δεν υπολογίζονταν με ακρίβεια στο πλήρες έτος, σπρώχνει τη συντέλεια λίγο πιό πέρα.
   Η συντέλεια, όντως, θα πραγματοποιηθεί, εν τέλει, την 21η Δεκεμβρίου, ημέρα συντέλειας της… «Συντέλειας»! Όμως γιά ποιά «συντέλεια» μιλάμε;
   Προφανώς αυτής της κρυόμπλαστρης σαχλοεκπομπής του «φινέτσα» χιουμορίστα του ΣΚΑΙ, που καθημερινά μας ανακάτευε, (όσων την έβλεπαν, εννοείται), τα άντερα το κρίσιμο μισάωρο μεταξύ 8.30΄και 9.00΄ κάθε βράδυ, με τις κακόγουστες ανοησίες του, όπως εκείνης που έκοψε το αίμα και μαζί τον τσαμπουκά της λαλίστατης «συντρόφισσας» των Βορίων Προαστίων.

   Έστω καθυστερημένα, κατάλαβαν στο φαληρικό κανάλι, όταν είδαν τα νούμερα της τηλεθέασης να… φαληρίζουν, πως η εποχή δεν σηκώνει πλέον τέτοιο κρύο… χιούμορ. Με το θερμόμετρο να πέφτει συνεχώς, αυτού του επιπέδου εκπομπές είναι ό,τι …. δεν πρέπει. Ντάλα καλοκαίρι και με συνθήκες καύσωνα, κάπως υποφερόταν, όμως σήμερα, χειμώνα καιρό, και με τις τιμές του πετρελαίου στα ύψη, α’, παπα, με τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου