Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η ληστεία στη Ν. Ερυθραία.

Επικαιρότης

   Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, συνελήφθη ένας νεαρός αλβανικής καταγωγής, από τους 4 που έκαναν τη ληστεία στη Ν. Ερυθραία, και οι οποίοι στη συνέχεια βούτηξαν το πολυτελές Καγιέν του σύγχρονου «παιδιού του λαού», του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο, ύστερα από καταδίωξη, παράτησαν «βίδες», τουμπαρισμένο σ’ ένα ρέμα στο Κρυονέρι και διάτρητο από σφαίρες. Πάνω στον συλληφθέντα βρέθηκαν τα κλασσικά. Καλάσνικωφ, περίστροφα, σφαίρες και διάφορα τέτοια επαγγελματικά μικροαντικείμενα.

   Αναμένεται η έντονη διαμαρτυρία του «κρυφοκαμεράκια» δημοσιογράφου γιά την αντιδημοκρατική, ρατσιστική και φασιστική συμπεριφορά των «μπάτσων» που, κυνηγώντας και πυροβολώντας το αμάξι του, ανάγκασαν τους δυστυχείς και κατατρεγμένους «κουμπάρους» του, να το τσακίσουν στους γκρεμούς του Κρυονερίου!

   Γιά όσους, τυχόν, δεν θυμούνται υπενθυμίζω τη μάχη που έδωσε ο εκλεκτός αστήρ των media προκειμένου να σηκώσει ο Αλβανός μαθητής Τσενάι, (όντως άριστος μαθητής), την ελληνική σημαία σε σχολική παρέλαση της…. 28ης Οκτωβρίου! Δηλαδή στην επέτειο μνήμης του πολέμου των Ελλήνων κατά Ιταλών και Αλβανών!
   Αίτημα αναλόγου συμβολισμού, σοβαρότητος και αποδοχής με το κράτημα της ελληνικής σημαίας από άριστο Τούρκο μαθητή, σε σχολική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

   Το «κουμπάρους» το λέω γιατί, ως γνωστόν, ο πολύς Τσενάι που διαπρέπει σε επιστημονικές σπουδές στις ΗΠΑ και έχει εξελιχθεί σε σφοδρό πολέμιο της Ελλάδος, έγινε και βαφτιστήρι του Μάκη, μετά εκείνον τον σάλο. Να χαίρετε ο ένας τον άλλο κι εμείς και τους δύο!
   Τελικά, αρχίζω να πιστεύω πως όχι μόνο υπάρχει και λειτουργεί «Θεία Δίκη», αλλά πολλές φορές μας κάνει και πλάκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου