Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το "βάθεμα" και το "πλάτεμα" της Δημοκρατίας !

Σχολιασμοί

   Από το 1981, μετά την άνοδο του λαού στην εξουσία και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση (!), όλοι οι «δημοκρατικοί πολίτες», με προεξάρχοντες τους γνωστούς σήμερα και εξαργυρώσαντες, ήδη, πλουσιοπάροχα τις κομματικές τους επιταγές, συνδικαλιστάδες, με την συμπόρευση των «προοδευτικάριων», κουλτουριαρέων (αφελών όπως απεδείχθη), τότε «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», (τους οποίους έπιασε «κώτσους» ο παμπόνηρος Αντρέας και τους ξεζούμισε μέχρι σταγόνας, μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι!), έπιασαν τους κασμάδες και τα φτυάρια γιά να «πλατύνουν» και «βαθύνουν» τη Δημοκρατία μας!
  
   Σήμερα, μετά από τριάντα χρόνια σκληρής «εκσκαπτικής» εργασίας, η χώρα παρουσιάζει το χάλι που κι ο τελευταίος αμετανόητος «πασόκος» (π.χ. τα παπαγαλάκια των παραθύρων) κατανοεί απόλυτα ενδομύχως, αλλά γιά τους προφανείς δικούς του λόγους αρνείται να βγάλει προς τα έξω.
   Η απαρίθμηση των διαλυμένων παραμέτρων κοινωνικών αντιλήψεων και συμπεριφορών, αλλά και της κρατικής αμοραλιστικής λειτουργίας, παραλείπεται ως περιττή και πασίγνωστη! Πλήρης αποσύνθεση, αναρχία, χάος, εθνική ακυβερνησία και απόλυτη επικυριαρχία ξένων κέντρων αποφάσεων, τα οποία ενδιαφέρονται μόνο γιά την εξασφάλιση των δανεικών. Όσοι έζησαν τη γερμανική κατοχή αναγνωρίζουν τι θα πει «μειωμένη εθνική κυριαρχία»!
  
   Προφανώς, «βαθαίνοντας» και «πλαταίνοντας» την περίφημη Δημοκρατία μας, πήραμε πολύ φόρα, σκάψαμε μεγάλο χαντάκι και τελικά, γκρεμοτσακιστήκαμε πέφτοντας μέσα!
  
   ΥΓ. Και μέσα σ’ όλα, να κι ο Μπουτάρης, o "εύθυμος" δήμαρχος με τα τατουάζ και το σκουλαρίκι, που θέλει να καταργήσει τις εθνικές παρελάσεις και να τις αντικαταστήσει με παρελάσεις gay, τους οποίους θα παντρεύει κιόλας!
   Ζήτω η τρέλα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου