Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η πανελλάδική απεργία της 23/2 και διάφορα συμπεράσματα.

Επικαιρότης

   Και να που οι «φιλύποπτοι κύκλοι» της στήλης έκαναν διάνα!
   Όπως φαίνεται, επακριβώς, στην προηγούμενη ανάρτηση της στήλης είχαν διατυπώσει μία θεωρία γιά το λίκνο της αχαλίνωτης βίας στους αθηναϊκούς δρόμους, τα κίνητρα, τη σκοπιμότητά της και, άρα, την εξέλιξη των χθεσινών διαδηλώσεων.
   Οι σημερινές συνθήκες, από πλευράς λαϊκής αγανάκτησης θα δικαιολογούσαν, τουλάχιστον στο δεκαπλάσιο, (με μέτριους υπολογισμούς), ταραχές, οδομαχίες και καταστροφές, από εκείνες των «Δεκεμβριανών» του 2008.
   Τώρα ο λαός πραγματικά πεινάει και βιώνει απελπισμένος την απόλυτη ανασφάλεια, όχι γιά το απώτερο αύριο, αλλά γιά το κοντινό σήμερα! Και όμως δεν «άνοιξε μύτη» και τα διάφορα μικροεπεισόδια που έγιναν αποτελούν πταίσματα και αψιμαχίες, σε σχέση με παλαιότερες περιπτώσεις, πολύ πιό ανώδυνες, από πλευράς κοινωνικών και οικονομικών δεδομένων. Κάποιες λίγες μολότωφ που ρίχτηκαν, έτσι απλώς γιά την τιμή των όπλων, αποτελούν στάχτη στα μάτια των αφελών και των αμετανόητων και θύμιζαν κροτίδες και αναστάσιμα βαρελότα!
   Η μεγάλη μάζα του ελληνικού λαού διαδήλωσε με πάθος, με οργή αλλά και με σύνεση, εγκράτεια, ευπρέπεια και σωφροσύνη! Όπως ταιριάζει σε λαό ώριμο και με συνείδηση σε κρίσιμη ώρα. Οι κουκουλοφόροι εγκάθετοι καταδρομείς απουσίασαν εντελώς και εντυπωσιακά!
(Χωρίς, εννοείται, και να μας λείψουν!). Άρα….
Το πράγμα μιλάει από μόνο του! Αφού δεν κυβερνάει η ΝΔ τα δρεπανηφόρα άρματα περιττεύει να βγουν στους δρόμους και λουφάζουν στα «στρατόπεδά» τους!
  
   Η εικόνα που εμφανίζει η Βόρειος Αφρική και ιδίως η Λιβύη του «αδελφού» Καντάφι που, κατά δήλωση του ιδίου, θα υπερασπιστεί το «θρόνο» του μέχρι να χυθεί το αίμα και του τελευταίου….Λίβυου πολίτη (!!!), αποδεικνύει την πραγματική φιλοσοφία όλων των αρχομανών ψευτοσοσιαλισταρέων, με επικεφαλής τον πρόεδρό τους. Ναι! τον δικό μας «ατσίδα» και αρχομανή σοσιαλίσταρο (!) και την κλίκα του, οι οποίοι στο όνομα ενός γλυκοάκουστου «σοσιαλισμού», γαρνιρισμένου με μπόλικα κούφια λαϊκίστικα συνθήματα (παλιά, «αλλάγη», «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και τώρα «λεφτά υπάρχουν», «πρώτα ο πολίτης» και διάφορες τέτοιες μπαρούφες) ξεγελούν τους αφελείς και εγκαθίστανται μόνιμα στο σβέρκο του λαού, δημιουργώντας πολύχρονα προσωποπαγή καθεστώτα και ενδιαφερόμενοι μόνο, με το μόνιμο γάντζωμά τους στην εξουσία, γιά ιδιοτελή και προσωπικά οφέλη! Ο λαός, αναλώσιμον είδος και «χαζοπούλι», τους κάνει μόνο γιά χειροκροτητής!
  
   Ευτυχώς γιά την αλήθεια, αν και δυστυχώς γιά τον λαό, η οικονομική χρεοκοπία της χώρας μας, μαζί με το ξεσήκωμα των αφρικανικών «σοσιαλόπληκτων» λαών, οδηγεί στην αποκάλυψη της αλήθειας, την πτώση των μασκών και τη διάλυση της αυταπάτης!
  
   Οι σοσιαλισταραίοι βασιλείς προκύπτουν γυμνοί!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου