Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πανελλαδική απεργία της 23/2, η ώρα της αλήθειας!

Επικαιρότης

   Ισχυρίζονται οι πιο φιλύποπτοι των πολιτών, οι πιο «ψαγμένοι», ότι εκείνος ο μηχανισμός των κουκουλοφόρων μηδενιστών και κατεδαφιστών, εκείνες οι ορδές των βαρβάρων που κατά καιρούς στα συλλαλητήρια καίνε και λεηλατούν την Αθήνα, αποτελούν κατευθυνόμενο εργαλείο του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη τους οργανωμένα τάγματα εφόδου με καταδρομείς ειδικών αποστολών.
   Επίλεκτες μονάδες του πιο ανήθικου, αδίστακτου και ραδιούργου, όπως λένε αρκετοί, πολιτικού μορφώματος που εμφανίστηκε ποτέ στη χώρα, το οποίον ακόμη και σήμερα που αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα εις βάρος του, εξακολουθεί βυσσοδομώντας και εξαπατώντας να συσπειρώνει στην αγκαλιά του, όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις, όλο το κατακάθι του ελληνικού λαού και να ελέγχει με γκαιμπελίσκους και παπαγαλάκια την ενημέρωση της κοινής γνώμης, να καπελώνει έντεχνα με αργυρώνητους συνδικαλισταρέους τους εργαζόμενους και με τους γνωστούς «άγνωστους» κουκουλοφόρους να κατευθύνει το μέγεθος των λαϊκών ξεσηκωμών και αντιδράσεων. Να ρυθμίζει κατά το κομματικό του συμφέρον την ένταση και τα αποτελέσματα των συλλαλητηρίων, καθώς οι πολλοί, οι φιλήσυχοι πολίτες πάντοτε διαδηλώνουν κόσμια την αγανάκτησή τους.

   Έτσι, οι ίδιοι φιλύποπτοι κύκλοι, πιστεύουν επίσης πως στις αυριανές διαδηλώσεις δεν θ’ ανοίξει μύτη! Θα γίνουν πολυπληθείς συγκεντρώσεις, πορείες διαμαρτυρίας μεγάλες και έντονες σε παλμό και μέγεθος, αλλά θ’ απουσιάσει το φυτίλι και ο δαυλός των πασοκογενών κουκουλοφόρων. Και όλα θα λήξουν αναίμακτα.
   Αυτή την άποψη την στηρίζουν στο γεγονός ότι ουδέποτε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ έγιναν διαδηλώσεις με εκτεταμένα επεισόδια. Η Αθήνα καιγόταν, πάντοτε και κατ’ αποκλειστικότητα, επί κεντροδεξιών κυβερνήσεων.

   Η στήλη, οπωσδήποτε καλόπιστη, δεν δέχεται την θεωρία αυτή. Όμως «κοντός ψαλμός αλληλούια»! Σε λίγες ώρες το πράγμα θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου