Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Επικαιρότης

Θερμές Ευχές

Πατροπαράδοτα, κάποιες ημερομηνίες σηματοδοτούν περιόδους πολεμικής εκεχειρίας στην ιστορία του Ανθρώπου. Γιά ξεκούραση και ανασυγκρότηση. Η πιό ζεστή, τρυφερή και ανθρώπινη, απ’ όλες, είναι η περίοδος των Χριστουγέννων. Όπου το Θείο Βρέφος συγκινεί, υπό την ιδιότητά του ως παιδάκι και μόνο, ακόμη και αλλόθρησκους η απίστους.
Γι αυτό μην περιμένετε συνταρακτικές ανακοινώσεις και ζόρικα μέτρα τις ημέρες αυτές.
Τα μαχαίρια ακονίζονται αλλά μπαίνουν, προσωρινά, στο θηκάρι γιά να μην διαταραχθεί η ευωχία των ημερών ( όση απέμεινε, τέλος πάντων !).
Πίσω, όμως, έχει η αχλάδα την ουρά !
Η στήλη συμμετέχουσα στην εκεχειρία αυτή διακόπτει την ασχολία της με τα τεκταινόμενα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, (και ιδία με την αγαπημένη της κ. Μπιρμπίλη, Υπουργό του Πράσινου Τρέχα Γύρευε), και στέλνει τις θερμότερες των ευχών της στους πολυπληθείς αναγνώστες της και στους πολυπληθέστερους μη αναγνώστες της, γιά «Καλά Χριστούγεννα» και γιά ένα Καλύτερο Νέο Χρόνο !

ΥΓ. Προσέξτε όμως, τη βαζελίνη μη την πετάξετε ! Φυλάξτε την επιμελώς στο φαρμακείο σας γιά να την έχετε πρόχειρη σε πρώτη ζήτηση. Με το που θα μπει ο νέος χρόνος θα μπουν ταυτόχρονα και τα «νέα μέτρα». Και όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτόν όλα μαζί, χρόνος και μέτρα, δεν χωράνε. Οπότε, ένα καλό λιπαντικό είναι απαραίτητο και πολύ
χρήσιμο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου