Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Το «Υδαρές» αφήγημα της κουτοπόνηρης ωφελιμιστικότητος.


Ένα ακόμη ψυχογράφημα της συμπλεγματικής ελληνικής αριστεράς.


Η πρόοδος και τα ατομικά δικαιώματα... αυτοπροσώπως!
 
   Ο πλαδαρός και ξεχειλωμένος ακατέργαστος  μπόγος, (κρίμα στην όντως εξαίσια μουσική του δημιουργία),  που λιγουρεύεται την brutal αρρενωπότητα του... Πολάκη, ομού με διάφορες  ανοργασμικές... «Άκριτες» χολεριασμένες αριστερές «τζιβιτζιλούδες» και άπαν το ομοφυλοφιλικό και λεσβιακό αγλάισμα, ξεσάλωσαν πάλι! Ερέθισμα η δήθεν... παραβίαση του οικογενειακού ασύλου στο Υδαρές αχούρι, που αποτελούσε συγκοινωνιακό δοχείο με το όμορο κατειλημμένο νεοκλασσικό στολίδι, ιδιοκτησίας «Ευαγγελισμού», το εποφθαλμιζόμενο  από την ατσιδοσύνη του Υδαρούς αληταριού, του οποίου ανέμενε, μετά  από 20/ετή χρήση, να κατοχυρώσει και νομικά την καταπάτηση. Και «δουλεύουν» αυτό το βιολί, μολονότι μια γυναικεία φωνή  -ακούγεται καθαρά στο μικρόφωνο-  επιβεβαιώνει την παρουσία εισαγγελέως στην όλη επιχείρηση.

    Ελπίζω η Αστυνομία, το έννομο Κράτος και το υγιές τμήμα του λαού, να κωφεύσουν στα υστερικά αριστερά ξεφωνητά και τα κροκοδείλια δάκρυα, και οι μεν να συνεχίσουν απτόητα το εξυγιαντικό τους έργο, οι δε να συγκατανεύσουν, προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από το καρκίνωμα των μπαχαλάκηδων, που θυμούνται τον Νόμο οσάκις θίγεται μία τρίχα από τα... δικαιώματά τους, ενώ οι ίδιοι ποδοπατούν βάναυσα θεμελιώδη δικαιώματα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, υπό την προστασία της ελληνικής... "προοδευτικότητος".

   Μιά ματιά στο πώς η Γερμανία -πάλαι ποτέ- ξερίζωσε διά μιάς το δικό της καρκίνωμα, πού άκουγε στα ονόματα... «Μπάαντερ-Μάινχοφ», δεν θα έβλαπτε. Μόνος τρόπος να απαλλαγείς από την τρομοκρατία είναι να... τρομάξεις τους τρομοκράτες. Αυτά τα θρασίμια, που αφελώς πιστεύεις πως μπορείς να... σωφρονίσεις και τα αφήνεις να αλωνίζουν ασύδοτα με... «προσαγωγές» και ξεθυμασμένες ποινές-χάδια. Αν... μπαγλαρώσεις κάποιους αρχιρουβίκονες που θα... «αυτοκτονήσουν» σε κάποια απομόνωση, να δεις πως τα υπόλοιπα λυκόπουλα γίνονται αρνάκια! Κι ας γαυγίζουν τα συριζόπουλα -παλιάς και νέας κοπής. Το Κράτος, αν θέλει, μπορεί να επιβάλλει... πλήρη «νομιμότητα». Υπάρχουν τρόποι με τον  σκοπό ν' αγιάζει τα μέσα. Και ο... νοών νοήτω.

   Όποιος περιμένει με ανοχή, νουθεσία και ποινές χάδια να «φτιάξει» την κοινωνία και να εξαλείψει τα αντικοινωνικά μιάσματά της με την αγιαστούρα και το θυμιατό, είναι από αφελής, έως... βλαξ! Η υπομονή μου... τέρμα. (Έχω πλήρη γνώση του πώς, κατά καιρούς, η Ινδονησία απαλλάσσεται από τα εγκληματικά της στοιχεία).  Εύχομαι να στερέψει κάποτε η... "ανθρωπιστική" ουτοπία και των δικών μας αρμοδίων!  Όσο το ταχύτερο, τόσο το καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου