Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Η αντιστροφή της πραγματικότητος ως πολιτική πρακτική.


...και η ανάγλυφη απόδειξη της αποτυχίας του παγκόσμιου κομμουνισμού.



Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΓΗ "αντιδεξιο μετωπο

   Καθώς η οσμή εκλογών γίνεται, καθημερινά, όλο και εντονότερη, απορώ γιατί τα επόμενα -αν και οφθαλμοφανή- δεν γίνονται αντιληπτά και δεν προβάλλονται έντονα από τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ.
   Ο συριζαρέικος προπαγανδιστικός μηχανισμός, απόλυτα συνεπής προς τα σχετικά σταλινικά πρότυπα και γραμμένα στα αντίστοιχα εγχειρίδια, αποδίδει στον αντίπαλο όλα όσα -αποτυχημένα, εσφαλμένα, παράλογα, τυχοδιωκτικά, αντιδημοκρατικά και αντιδημοτικά- χαρακτηρίζουν τους ίδιους: π.χ. «Ψεύτης ο Μητσοτάκης»!!

   Ενδεικτικό, αλλά και χαρακτηριστικό, τα αριστερά δημοσιογραφικά φερέφωνα, (Αυγή, Εφημερίδα των συντακτών, Έθνος, Κόντρα, ΕΡΤ και το γελοίο Ντοκουμέντο), αναφέρονται -ξορκίζοντας μετά βδελυγμίας- στην διάθεση, τάχα, της ΝΔ να συγκροτήσει... «ΑντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο». Όμως την ίδια στιγμή η "Εφημερίδα των συντακτών", με πηχυαία γράμματα, σαλπίζει προσκλητήριο γιά σύμπηξη «Αντιδεξιού μετώπου»! Μιά ιδέα που ξεφουρνίζει ο αχρηστότερος των αχρήστων του κυβερνητικού εσμού, ο... κ. αντιπρόεδρος!

   Στο καραγκιοζιλίκι της Ιθάκης, ο... αριστερός ευδαιμονιστής παραμυθάς ηγέτης κατηγόρησε τη ΝΔ γιά αντιδημοκρατική συμπεριφορά! Ποιός; Αυτός που την επομένη του σαχλού δημοψηφίσματος του Ιουνίου ’15, μετέτρεψε -αντιδημοκρατικά, ετσιθελικά και αυθαίρετα- το λαϊκό «ΟΧΙ» σε πανηγυρικό και μεγαλόπρεπο... «ΝΑΙ»! Τόσο δημοκρατικά.

   Κατηγορεί έναν αυθεντικά μετριοπαθή πολιτικό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιά ακροδεξιές αποκλίσεις. Ποιός; Αυτός που συστηματικά κανακεύει, καθυστερώντας κάθε δικαστική διαδικασία που αφορά στην Χρυσή Αυγή, προκειμένου αυτή να διατηρείται ζωντανή, αλώβητη και ατιμώρητη, ώστε να κόβει ψήφους από τη ΝΔ.

   Όμως το άκρον άωτον αριστερής θρασύτητος αποτελούν οι κατηγορίες που εκτοξεύουν στην αξιωματική αντιπολίτευση γιά... «διχαστική ρητορική». Αλλά, από την θέση της αντιπολιτεύσεως ακόμη, ο πονηρός δημαγωγός Τσίπρας διεκήρυσσε -όλοι γνωρίζουμε- το περίφημο: «ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν», ενώ τώρα, που το  προεκλογικό του άγχος χτυπάει κόκκινο, συστηματικά επαναλαμβάνει: «ή εμείς, ή αυτοί», προσπαθώντας να συσπειρώσει την απογοητευμένη εκλογική του πελατεία. Αυτό το σύνθημα, προφανές σε κάθε νοήμονα άνθρωπο, μεταθέτει το κριτήριο ψήφου από την ποιότητα, το είδος των πεπραγμένων, των πολιτικών γραμμών και της αποτελεσματικότητος μιάς ανερμάτιστης και ανίκανης κυβέρνησης, στο συναίσθημα και την αριστερή ταυτότητα! Δηλαδή: «Μπορεί να τα κάναμε «σκ... ά» στη διακυβέρνηση της χώρας, μπορεί να σας αποχαλάσαμε τη ζωή σας, (ενώ σας είχαμε υποσχεθεί να την φτιάξουμε καλύτερη), αλλά ξαναψηφίστε μας γιατί -απλά- εμείς είμαστε οι... «καλοί αριστεροί», οι δικοί σας, ενώ οι άλλοι είναι οι «κακοί δεξιοί»!!!

   Συνοψίζοντας, επισημαίνω την κραυγαλέα έλλειψη ευφυΐας -άλλο εξυπνάδα, άλλο κουτοπονηριά- σε όλους αυτούς που χαράζουν τέτοιες «γραμμές επικοινωνιακές», αφού δεν αντιλαμβάνονται πως κάθε καταγγελτική αναφορά ως... «κακό» και η απόδοσή του στην αντιπολίτευση, το οποίο όμως αυταπόδεικτα «φωτογραφίζει» τη φάτσα τους, στην ουσία εγγράφεται στο παθητικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου