Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

«Θρίαμβος» των εθνικών μας χρωμάτων!


Ας σαλπίσουν οι σάλπιγγες, ας γκρεμιστούν τα Τείχη!
Αποτέλεσμα εικόνας για μνημειο πεσοντων ΕΡΤ
Το μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ.
     Μετά από σύντονες και στοχευμένες ενέργειες της λαοφιλούς μας κυβερνήσεως και οι τρεις μεγάλες ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός), προχώρησαν επιτυχώς στον επόμενο γύρο των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.
   Μελετάται και σχεδιάζεται αρμοδίως -με πολλές πιθανότητες πραγμάτωσης- μαζί με την επιτυχημένη έξοδο από τα μνημόνια ένας τριήμερος πανεθνικός εορτασμός, συνοδευόμενος από λαμπρές νυχτερινές εκδηλώσεις σε ΟΑΚΑ, Στάδιο Καραϊσκάκη και Τούμπα, με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, π.χ. Νταλάρα, Ζουγανέληδων, Στανίση, Μποφίλιου, κ.λπ., ή μία και μεγάλη στο Καλλιμάρμαρο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θάνου Μεγαλούτσικου, πλέον, (καθ' ότι περνούν τα χρόνια, παιδιά), και με παρουσιαστή τον σύγχρονο Αριστοκλάνη. Η είσοδος γιά τα συρρέοντα πλήθη ελεύθερη, ενώ εις την ΕΡΤ, η οποία θα παρουσιάζει σε όλα της τα κανάλια την λαμπρή τελετή, θα καταθέσουν στέφανον στο μνημείο πεσόντων της, ο ασκητικός και λυγερόκορμος υπουργός Εθνικής Άμυνας, ομού με τον ευσταλή ήρωα των Βαλκανικών Πολέμων, υφυπουργό του.
   Πανηγυρικούς θα εκφωνήσουν, όπως φημολογείται, οι sirs Κυρίτσης, Σαντορινιός, Κούλογλου και η dame Αυλωνίτου, ενώ μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, σε ειδικώς τοποθετημένες γιγαντοοθόνες, διάσπαρτες ανά τις κεντρικές πλατείες των μεγάλων πόλεων, θα απευθύνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος και ανέλαβε ήδη προσωπικώς, την πολιτική ευθύνη του σημαντικότατου αυτού γεγονότος.
  " Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου