Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Έργα και ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ. Επικοινωνία και marketing!

Όλο φωνή και πίσω... "Χωνί" 
   Ως γνωστόν και δηλωμένον, η στήλη δεν αντιγράφει, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων. Ηδη, με μάτια γουρλωμένα από κατάπληξη, αναδημοσιεύω χθεσινή ανάρτηση του φίλου μου pisostapalia, μόνο και μόνο γιά να συμβάλλω στην -όσο γίνεται- πλατύτερη διάδοση της απέραντης φαυλότητος και του απύθμενου θράσους του αληταριού που μας διαφεντεύει.
   Προς ολοκλήρωση της πληροφόρησης σημειώνω, από την σημερινή Καθημερινή, πως η πανελλήνια κυκλοφορία του σοβαρού εντύπου, το οποίο -προφανώς- έκανε τη δημοσκόπιση μεταξύ κτιρίου των γραφείων του, Κουμουντούρου και υπογείων Μαξίμου -ώστε να μπορέσει να ψηφίσει κι ο... Καρανίκας- ανήλθε, κατά την Κυριακή 11/9, στον υπέρογκο αριθμό των 2030 φύλλων και την Κυριακή 18/9,  στον αντίστοιχο των 3060.  
   Αξίζει να σημειωθεί πως, ένεκα της τεράστιας κυκλοφορίας και απήχησης της λαθρόβιας φυλλάδας, ο υπουργός επικρατείας και καθεστωτικής επικρατήσεως κ. Ν. Παππάς, πήρε παραμάσχαλα στις ενημερωτικές του επαφές στο περίφημο Σέντραλ Παρκ και τον κολλητό υμνητή του, διευθυντή του Χωνιού, μπας και στερηθεί άμεσης και υπεύθυνης ενημέρωσης των εν αλλοδαπή υπουργικών δραστηριοτήτων το πολυπληθές αναγνωστικό του κοινό. Πιθανόν, η δημοσιευθείσα δημοσκόπηση, ή έστω μέρος αυτής, να πραγματοποιήθηκε εκεί και νύχτα. Μεταξύ των αλλόκοτων τύπων που συχνάζουν στο πάρκο κατά τις νυχτερινές ώρες. 
 Πάντως, όπως προκύπτει από το σχετικό Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, του έδωσαν και μιά θεσούλα αργομισθίας, ώστε μαζί με τους πατρώνες του, να γλείφει και κανένα κοκαλάκι από τα πλούσια αποθέματα του κρατικού κορβανά! Άξιος ο μισθός του τσανακογλύφτη σαχλέουρα... εκδότη-διευθυντή. Τον διόρισαν... "σύμβουλο" -λέει- της Ψευτοβασίλη.  
 Με όλον τον αριστερό αποβρασματικό κατιμά να διορίζεται σε θέση "συμβούλου", τί συμβουλές περιμένετε και τί προκοπή γι' αυτή την έρμη τη χώρα!

   Η ανάρτηση του pisostapalia, που αναδημοσιεύω.
 

  Το αυριανό Κυριακάτικο "ΧΩΝΙ" του Γιώργου Χριστοφορίδη ....με "δημοσκόπηση" ...

Πάντως προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθήσει..... Δεν είναι αγνώμων....





Ποιός είναι ο εκδότης της παραπάνω εφημερίδας ;






Τον γνωρίσαμε και στο πρόσφατο peroukagate στην
Νέα Υόρκη που συνόδευε τον υπουργό Νίκο Παππά...

===========================================

Σάλος με τον διορισμό «εκδότη» στο Μαξίμου

Μετά τον γραμματέα - ράπερ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, τον θαυμαστή της Ελ. Μενεγάκη Ν. Καρανίκα, άλλος ένας διορισμός από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκαλεί σάλο.

Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 9ης Μαρτίου, διόρισαν στο Μέγαρο Μαξίμου και ειδικότερα ως ειδικό σύμβουλο στο πολιτικό γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, τον εκδότη της «αντιμνημονιακής» εφημερίδας «Το Χωνί», Γιώργο Χριστοφορίδη με μισθό περί τα 2.000 ευρώ το μήνα.
Το γεγονός κατήγγειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή.
Σημειώνεται ότι ο κ. Χριστοφορίδης ήταν υποψήφιος στην Α΄ Πειραιά με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.









Ποτάμι: Άλλος για τη βάρκα μας...

«Ο διορισμός εκδότη εφημερίδας ως συμβούλου της κ. Όλγας Γεροβασίλη δεν είναι απλό ζήτημα. Μετά τις στρατιές ανεπάγγελτων «αγωνιστών» (...πρώτης δεύτερης και τρίτης γενιάς), ο διορισμός εκδότη στον κρατικοδίαιτο μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας αποκαλύπτει την αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη διαπλοκή και τη διαφθορά», καταγγέλει το Ποτάμι και προσθέτει:
«Το πρόβλημα για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν και είναι «η διαπλοκή των άλλων» και η λύση του (όταν οι γάτες ...νιαουρίζουν), είναι η ενίσχυση των σχέσεων διαπλοκής του νέου καθεστώτος με όσους δηλώνουν πρόθυμοι να το υπηρετήσουν. Ο λάκκος που σκάβουν γίνεται όλο και πιο βαθύς. Αλλά, όπως λέει ο λαός, η κατάληξη θα είναι δεδομένη...».

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα Αλέξανδρε....για σκέψου να ζούσαν οι παλιοί επιθεωρησιογράφοι
    τι ουρές θα είχαν τα θέατρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή