Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Kalogritsas show. Τίτλοι τέλους με ένα... «όμφακες εισίν»!



Οι Παππάδες, οι παπατζήδες και η νέα διαπλοκή.

Αποτέλεσμα εικόνας για σαββιδης Ιβαν
- Βλαδίμηρε όπως είπαμε. Μετά την ποδοσφαιρική, θα διαλύσω την τηλεοπτική διαπλοκή! 
   Όπως ήταν αναμενόμενο -αφού τα θαύματα κρατούν τρεις ημέρες μόνο- η κομπίνα με τον «λαγό» Καλογρίτσα, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ ν’ αποκτήσει δικό του -καταδικό του- κανάλι, πήγε φούντο. Και μάλιστα σε ρηχά νερά! Η αφέλεια στο στήσιμο της όλης προσπάθειας, ανταγωνίζεται επάξια την τσαπατσουλιά και μικρομυαλιά των σκιτζήδων «σκηνοθετών» της και χαρακτηρίζει... «πλέρια» την πνευματική πληρότητα και ικανότητα του κυβερνητικού συνονθυλεύματος, στο οποίο εμπιστευτήκαμε -τρομάρα μας!- τη τύχη μας και την τύχη πολλών επερχόμενων γενεών.

   Σήμερα, μετά το φιάσκο Καλογρίτσα, ο οποίος απεδείχθη περίτρανα πως στήριζε τις οικονομικές του κομπίνες στο καταξεσκισμένο αποθεματικό του ΤΣΜΕΔΕ, μέσω της «υποδουλωμένης» και εξανεμισμένης Attica Bank, σειρά παίρνει -γιά την «κατασκευή» του «SYRIZA CHANNEL»-  ένας νέος λαγός, ο Ιβάν Σαββίδης, που επιμελώς, αλλά αφελώς, έκρυβε στο μανίκι του ο αρχιπαππατζής νεομέτερνιχ... Παππάς!

   Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση της νέας καρικατούρας σχεδίου που μεθοδεύει ο κυβερνητικός εσμός, καλόν είναι να αναφερθούν μερικά στοιχεία. Ο πολυεκατομμυριούχος πρώην... «σύντροφος»... Ιβάν ανήκει στην ομάδα εκείνη που, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ανεδύθησαν απότομα και εκσφενδονίστηκαν ως κομήτες στον παγκόσμιο οικονομικό γαλαξία, π.χ. Αμπράμοβιτς, και πλήθος άλλων πανούργων ιντριγκαδόρων,  νυν μεγιστάνων και τέως σκοτεινών εκπροσώπων της κομμουνιστικής νομενκλατούρας και στυλοβατών του καταπιεστικού σοβιετικού καθεστώτος. (Επιφανής, μεταξύ αυτών, το υψηλά ιστάμενο στέλεχος της KGB, ο πολύς... Βλαντιμίρ Πούτιν!).

   Και μόνο με φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αλλά και τα λεχθέντα του μετά το πέρας του διαγωνισμού, η περίπτωση Σαββίδη «όζει» από μακριά και διαφαίνεται καθαρά μιά νέα φαρσοκωμωδία. Το μπλέξιμο είναι τεράστιο και το κουβάρι δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα. Τουναντίον, η συριζαρέικη διαπλοκή απλά αλλάζει μεν πρωταγωνιστή, αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Όμως η ανευθυνότητα της κυβέρνησης και η ηλιθιότητα των οπαδών της -συνειδητή λόγω φανατισμού, ή οφειλόμενη σε πνευματική αβελτηρία και μειονεξία αυτών- με όποια κατάληξη θα έχει η οπερέτα που έστησε, αυτή θα πανηγυριστεί ως... χτύπημα κατά της... «διαπλοκής»! (Παρ’ όλο ότι δύο από τα, κατά τον Ηomo erectus της Υγείας, «βοθροκάναλα» -το 50% του συνόλου, δηλαδή- θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν... νομίμως πλέον).


   Τώρα, ας ξεφύγουμε λιγάκι από τα φαιδρά και ν’ ασχοληθούμε με κάτι... φαιδρότερο. Ο πολιτικός σουλατσαδόρος Τειρεσίας, που το παίζει υπουργός Εσωτερικών, κραυγάζει πως η αντιπολίτευση.... «θέλει να μας ρίξει», ανακαλύπτοντας την πατάτα! Λες και υπάρχει αντιπολίτευση στον κόσμο που... δεν θέλει να ρίξει την αντίστοιχη κυβέρνηση, αλλά να την...  στηρίξει!  Λες και δεν έκαναν κι αυτοί το ίδιο όταν ήσαν αντιπολίτευση. Τότε που εκμεταλλεύτηκαν την προεδρική εκλογή γιά να ρίξουν τον Σαμαρά. Κι έτσι προκύπτει μιά ακόμη παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία, που ανακάλυψε ο νέος... Τειρεσίας.

   Τέλος, στα πλαίσια κάποιων γνώσεων που ως κλασσικός αριστεροσαχλαμάρας είναι λογικό να μην γνωρίζει όταν κραυγάζει: -«Αφού με προκαλείτε, ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος»!  Χαίρω πολύ. Και βέβαια δεν μπορεί να είναι μασόνος ο Πινόκιο, αφού δηλώνει... άθεος. Παρ’ όλα τα ψευδώς αναφερόμενα γιά κατασυκοφάντηση του τεκτονισμού, γιά να γίνεις μασόνος,(τέκτονας), απαραίτητη προϋπόθεση είναι να... πιστεύεις στον Θεό! Έναν Θεό που ο τεκτονισμός τον αποδεσμεύει από τα στενά όρια μέσα στα οποία Τον τοποθετεί η κάθε θρησκεία και Τον αποκαλεί «Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος», περιλαμβάνοντας έτσι στους κόλπους του τους πιστούς όλων των θρησκειών και δογμάτων. Δηλαδή, μιά ευρεία- πνευματικά- διάσταση του Θείου, απαλλαγμένη από στενόμυαλα δόγματα και αστείες -δήθεν- θεϊκές εντολές, στην οποία -οπωσδήποτε- δεν χωρούν πνευματικά και φιλοσοφικά περιττώματα, τύπου αμόρφωτου Τσίπρα και ανεγκέφαλου τερατόμορφου κομπλεξικού παλαιοκομμουνιστικού κατάλοιπου, σαν τον μοχθηρό Βροντόσαυρο της Α-παιδείας.





   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου