Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η δεξιά παθογένεια καιροφυλακτεί πάντα!



… γιά να τρώει τα μούτρα και τις σάρκες της. 
Μιά ρηξικέλευθη πρόταση.
- Γιώργο, προχώρα. Σε θέλει όλ' η χώρα! (δις).
   Η στήλη στις 3/9 έκανε ανάρτηση που άρχιζε με αναφορά στις βασικές παθογένειες αυτής της παράταξης, που δεν εννοεί να απαλλαγεί από την εσωστρέφεια και το αρχηγιλίκι, μπας και πάρει τ' απάνω της. 
  Ήδη, από τη νύχτα της Κυριακής ξανάρχισαν τη γκρίνια γιά το «πώς και το γιατί», (που λέει κι ο σαββατοκυριακάτικος γυμνοσάλιαγκας του ΣΚΑΙ), έφτασε η ΝΔ σε μιά ακόμη εκλογική ήττα.    
   Μολονότι ο Μεϊμαράκης υπήρξε εξαίρετος στον αγώνα που έδωσε, με το στυλ που κράτησε, προσπαθώντας να πλησιάσει, όσο γινόταν, τη άβυσσο που λέγεται… ελληνική ψυχή, οι άμυνες που αντέταξε η συριζαρείκη φαυλότητα κράτησαν. Έτσι θα ξαναδούμε να κυριαρχούν -μέχρι νεωτέρας διάσπασης και εκλογής- σε κυβερνητικές θέσεις οι γνωστές αντιπαθητικές -και παντελώς ανίκανες γιά παραγωγικό έργο- φάτσες, με την προσθήκη στο γυαλί της ξινισμένης μούρης του… Λεβέντη! Συν τη γκρίνια και μεμψιμοιρία της ... "απ' εδώ" πλευράς.
   Η γοητεία και το γλυκό χαμόγελο του Δεκαπενταετούς πλοιάρχου απεδείχθησαν ισχυρότερα πολιτικά επιχειρήματα από τα επερχόμενα φορολογικά ραβασάκια και την αναμενόμενη λαίλαπα των ψηφισμένων μνημονιακών μέτρων που, οσονούπω, επέρχονται δριμέως, επί δικαίων και αδίκων. Οι λόγοι γνωστοί και ανυπέρβλητοι.

   Με δεδομένη τη σημερινή κατάσταση όπως διαμορφώνεται και την αναμενόμενη θύελλα στο εσωτερικό της ΝΔ, η στήλη διατυπώνει μία ακόμη ρηξικέλευθη άποψη. Προτείνει ως αρχηγό της φιλελεύθερης παράταξης τον… Τζωρτζ Κλούνεϋ, ως τον μόνο που μπορεί να αντιπαρατεθεί με ισχυρότερα... "πολιτικά" επιχειρήματα στην ακαταμάχητη... ορθότητα εκείνων του... γελαστού παιδιού! Ασυζητητί προσφέρει γλυκύτερο χαμόγελο και είναι γοητευτικότερος του Αλέξη. Πιθανότατα δε, διαθέτει και περισσότερες διοικητικές ικανότητες από δαύτον. Σίγουρα όμως, έχει μεγαλύτερο υποκριτικό βάθος. 

   Με δεδομένο πως υπάρχουν ήδη οι σχετικές διασυνδέσεις και δίοδος επαφής με τον διάσημο αστέρα, ένεκα η υπόθεση των… γλυπτών του Παρθενώνος, τί περιμένετε βρε κουτά της Λεωφ. Συγγρού; Κάντε -επί τέλους- το σωστό βήμα! Εκλέξτε τον αρχηγό που θα μιλήσει καλύτερα στις καρδιές των Ελληνίδων νοικοκυρών ψηφοφόρων. Μέχρι κι εκείνη η τσαχπίνα του Υπουργείου Παιδείας μπορεί να μην επιμείνει στο… «μόνο εμπρός» του Αλέξη. Ίσως θελήσει να δοκιμάσει και κάτι… αλλοιώτικο!

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα!
    Τώρα θα αρχίσουν να βγάζουν τα μάτια τους στην Συγγρού την ώρα
    που η Χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή