Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Υπόθεση Καθηγητού κ. Μητρόπουλου.



«Γλύφοντας, έρποντας και με τα κέρατά μου»!
- Ακούστε, θαυμάστε, ψηφίστε!
    Δεν ξέρω γιατί, όμως αυτή η ιστορία με τον «Καθηγητή» κ. Μητρόπουλο αποπνέει μιά τέτοια αύρα που προκαλεί βαθύτατη αίσθηση αηδίας. Προσωπικά με φαντάζομαι καθηλωμένο, δεμένο χειροπόδαρα σ’ ένα στύλο, με έναν τεράστιο γυμνοσάλιαγκα να ανεβαίνει από τα πόδια μου και να κατευθύνεται στο στόμα μου γεμίζοντας με σάλια το κορμί μου. 
   Ανέκαθεν ο κ. καθηγητής, οσάκις τον έβλεπα στα διάφορα κανάλια -αντίστοιχων γλοιωδών μαρκουτσοφόρων, ονόματα δεν λέμε- με το που άνοιγε το στόμα του ένοιωθα τα σάλια του να πετάγονται έξω από το γυαλί και να με περιλούζουν με μιά αφόρητη αηδία που μου έφερνε εμετό. Ευτυχώς προλάβαινα πάντοτε να γυρίσω κανάλι! Γλύφοντας και λιβανίζοντας, με εμφανώς προσποιητή ψευτοευγένεια, ακόμη και απέναντι σε όσους ήθελε να κατηγορήσει τελικά. Ανυπόφορος!
   Τώρα που πιάστηκε με τη γίδα στον ώμο να διαπράττει πολλαπλά οικονομικά αδικήματα που ρίχνουν "πόρτα" κατάφατσα στις πολιτικάντικες φιλοδοξίες του, προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πομπές του, επικαλούμενος ακόμη και την παραγραφή των αδικημάτων του! Ξεχνά, προφανώς, πως η παραγραφή ενός εγκλήματος μπορεί να εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο της πράξης, αλλά επ’ ουδενί εξαφανίζει, ή συγχωρεί, τον ατιμωτικόν ηθικό σπίλο από το πρόσωπο του κατηγορουμένου. Χώρια το άλλο αστείο επιχείρημα, ότι πλήρωσε τα αναλογούντα πρόστιμα! (Άρα υπάρχει αδίκημα).

   Έτσι, και με πλήθος άλλων τέτοιων τερτιπίων, πολιτικαντιδισμών και ψευτοεπιχειρημάτων, μαζί με γελοίες εξάρσεις λυρισμού που στοχεύουν στη διέγερση του λαϊκού αισθήματος, π.χ. «μέχρι το πρωί θα έχω αυτοκτονήσει» και...  βαστάτε Τούρκοι τ’ άρματα (!) και κροκοδείλια δάκρυα, προσπαθεί να διασώσει τη θεσούλα, τα οφίτσια και το μισθουλάκο του. Αποδεικνύοντας, όμως, αυτό που πράγματι είναι. Δηλαδή ένα ταπεινότατο μορμολύκειο που εκλιπαρεί και αυτοξεφτιλίζεται δημόσια, προκειμένου να τον βάλλουν στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Απειλεί δε, ο γελοιωδέστερος των σημερινών πολιτικών και αγλάισμα της κοινοβουλευτικής μας αθλιότητος, πως αν δεν συμπεριληφθεί στις λίστες θα… επανεξετάσει τη στάση του!
   Άλλος ένας αριστερός ανεμοδουράς Καραγκιόζης που αναδεικνύει το… «ηθικόν πλεονέκτημα της αριστεράς», προσβάλλοντας βάναυσα τον, κατά τα άλλα, αξιοπρεπέστατο πρωταγωνιστή του θιάσου σκιών που γαλούχησε πολιτιστικά γενιές και γενιές. Μεταξύ αυτών και τη δική μου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου