Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

"Έφτασεν η ώρα σας", που λέν οι Κυπριοι ρεσεψιονίστες της υπηρεσίας αφύπνισης.



Η ώρα της μεγάλης απόφασης
Με τα μάτια στο ζόρικο μέλλον!
   Ήρκεσαν οκτώ μήνες στο προσκήνιο γιά να αποκαλυφθεί το αληθινό πρόσωπο της ελληνικής αριστεράς. Χρόνια στο περιθώριο και την απαξία, έχει αναπτύξει όλα εκείνα τα συμπλεγματικά χαρακτηριστικά της καιροφυλακτούσης μάγισσας που εποφθαλμιούσε πάντα να εκδικηθεί την κοινωνία στο πρόσωπο της… Χιονάτης. Επί χρόνια φανέρωνε ένα σταθερό και μόνιμο προσωπείο με παχιές και γλυκόλαλες απατηλές υποσχέσεις και κολακείες, που στόχευαν -κυρίως- τα κατώτερα, στερημένα και μίζερα κοινωνικά στρώματα. Αυτό που ξεγελώντας χαζούς, αποτυχημένους, αδαείς, εύπιστους, αφελείς, περιθωριακούς πάσης φύσεως, κομπλεξικούς… πτωχοκράτες, παρδαλούς, αντικοινωνικούς, ρεβανσιστές, φανατικούς οπαδούς του τύπου: «να κερδίζει η ομαδάρα κι ας είναι με ανύπαρκτο πέναλτυ στο 91΄» , και -βεβαίως- τους παντοειδείς χαχόλους, σαν κι αυτόν που φίλησε το χέρι του Τσίπρα, την έκανε να κερδίζει πόντους δημοφιλίας! 
   Όμως το, κατά γενικήν ομολογία, πραγματικό κακό της πρόσωπο και το πολιτικό προσωπικό -μπασκλασαρία και σκουπιδαριό του κακού κερατά- που την συνιστά και την συνθέτει, δεν ήταν δυνατόν να μείνει κρυφό επί μακρόν. Οπότε, κατά το γνωστό αρχαίο ρητό: «Θέλει η… «κυρία» να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει» -εφαρμοζόμενο γάντι στην περίπτωση- αναδεικνύει το προφίλ των αρετών του αριστερού τσιπρέικου τσούρμου. Πλήρως και ολόγλυφα. Όρα -έναν κι έναν- τα επιφανή τους στελέχη, με μπροστάρη τον κουτοπόνηρο Μέντορα του "'Ντάξει μωρέ", με την κολοσσιαία, αλλά αριστερή, περιουσία και θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα! 

   Γι’ αυτό, όσοι εξ υμών δυσανασχετείτε και αρνείστε την παρουσία στην εξουσία του πιό φαύλου, ανίκανου και ψευδολόγου πολιτικού σχηματισμού που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση κι εδώθε, ας σκεφθείτε διπλά και τριπλά πριν ρίξετε ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Μην αφήσετε την δυσαρέσκεια, την αγανάκτηση, την αδιαφορία, την πνευματική ραστώνη και αβελτηρία, τη στείρα άρνηση και τον καταστροφικό μηδενισμό να επικρατήσουν της λογικής και της φρόνησης. Αγωνιστείτε με το μόνο -αλλά πανίσχυρο- όπλο που διαθέτετε, την ψήφο σας, ώστε να μην μονιμοποιηθεί η φαυλότητα στο τιμόνι της χώρας. Ψηφίστε γιά να υπάρξει αύριο σ’ αυτόν τον τόπο, κηδόμενοι του μέλλοντος των επερχομένων γενεών. Στείλτε στον διάβολο την καταστροφική συριζαρέικη συμμορία που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει μονοκρατορία στην Ελλάδα, συσπειρωνόμενοι γύρω από την μεγαλύτερη αστική δύναμη που μπορεί να αποτρέψει αυτό το γεγονός. Πέραν και πάνω από τυχόν δίκαια παράπονα, γκρίνιες, μεμψιμοιρίες, μικροδιαφωνίες, αδικίες και πίκρες, από λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, (κι εμένα με πονάει ο ΕΝΦΙΑ), που οι καιροί δεν επιτρέπουν να βαρύνουν αρνητικά στην τωρινή απόφασή μας.      

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ήταν πολλά τα χρόνια της γαλάζιας και πράσινης ανικανότητας
    βλακείας και ρεμούλας .
    Η πλειοψηφία εξακολουθεί να ακούει τον "μαχητή" νέο Τσέ...
    Και σε αυτές τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει πρώτος και με όχι κακή διαφορά
    για να διαλυθεί όμως πρίν το τέλος της τετραετίας αυτή την φορά τελείως.
    Καλό βόλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως. Δυστυχώς τα αντανακλαστικά του "πιό έξυπνου λαού του κόσμου" είναι αρκετά βραδυφλεγή.
      Έως τότε "νηστεία και προσευχή". Ισχύει ο Νόμος του Όλυ, (του Ρεν, βέβαια!), "Καλό κουράγιο".

      Διαγραφή