Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Ελλάδα του "είσαι ό,τι δηλώσεις"

Ο Τσαρούχης...  πάλι δικαιώνεται!
Ο γιός του Μυγχάουζεν επί το έργο!
   Μπορεί ο Δεκαπενταετής πλοίαρχος να κάνει... συμβιβασμούς, όμως -όλα κι όλα- παραμένει  πάντοτε... "ασυμβίβαστος" και αμετακίνητος στις αρχές του! 
   Αυτό, με πολύ απλούς συνειρμούς, στο μόνο συμπέρασμα που μπορεί να οδηγήσει είναι πως ο νεαρός και άπραγος ηγετίσκος παραμένει ένας αδιόρθωτος αρχιψεύτης και εξακολουθητικά πολιτικός απατεών. Αν μάλιστα θυμηθούμε και το προηγούμενο αμίμητο που είπε: "δεν άκουσα ούτε έναν να μου καταλογίζει πως αθέτησα έστω μία από τις προηγούμενες προεκλογικές μου υποσχέσεις"(!), τότε η θρασύτητά του καταντά σκανδαλώδης. Προφανώς έχει καταλάβει πως απευθύνεται σε  εντελώς μαλ..., αφού του επιτρέπουμε να παλεύει την επανεκλογή του, αντί να του δώσουμε μηδενικά ποσοστά, ως ανταμοιβή ενός πλήρως αποτυχημένου και απαράδεκτου πολιτικού, που αποσυναρμολόγησε -σε σύντομο χρόνο- τα πάντα στη χώρα και διέλυσε μέχρι και το κόμμα του. Και από πάνω, μας δουλεύει ψιλό γαζί! Επιτίθεται θρασύτατα, αμυνόμενος, κατά πάντων και κυρίως κατά της κοινής λογικής. Πού και πού, προφανώς από βιασύνη και βαθύτερη μικρόνοια, του ξεφεύγει και κάποια αλήθεια, όπως το: "τώρα έγινα... έμπειρος"! Δηλαδή χτίζει πείρα πειραματιζόμενος κι αυτοσχεδιάζοντας στην... κασίδα μας.
   Μέσα στον γενικότερο προεκλογικό αριστερό παραλογισμό, ακούμε και πολλά άλλα τρελά κι ασυνάρτητα από διάφορα... "στέλεχον", όπως εκείνον τον δημοσιογράφο της "Αυγής", που ανταγωνίζεται τον αηδή κοιλαρά Μπάστερ Κήτος σε βλοσυρότητα, (έγινε βουλευτής-αναπληρωματικός, παίρνοντας το βουλευτιλίκι τελευταία και σπεύδει να προλάβει να πει κι αυτός μαζεμένες, όσες κοτσάνες δεν πρόλαβε). Από το νέο αυτό "μπουμπούκι" της αριστεράς και της... προόδου μάθαμε πως πρώτη προτεραιότητα σε αναζήτηση μετεκλογικών συνεργασιών γιά τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο... Λαφαζάνης!!!
   Παρ' όλα αυτά, ο καλός Θεούλης κρατά τα κεραμίδια καρφωμένα στις στέγες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου