Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η αιώνια δεξιά μεμψιμοιρία και η αφελής αριστερή κουτοπονηριά.



Βασικές παθογένειες αμφοτέρων.
Ο Φλαμπουράρης έχει και σήμερα το 50%+1 των μετοχών της «ΔΙΑΤΜΗΣΗ»
-'Ντάξει μωρέ, και τί έγινε; Άλλωστε τί είναι σήμερα ένα ψωροεκατομμύριο!
   Λόγω μικρής βλάβης του υπολογιστή, η στήλη αδρανοποιήθηκε την καίρια αυτή περίοδο, περιμένοντας επισκευή και παραμένοντας άπρακτη, κάνοντας… πιτ στοπ. 
   Έτσι κριτικάρει, εκ των υστέρων, κάποια "κουλά" και κουταμάρες που μάζεψε αυτές τις ημέρες.

   Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη, π.χ. η κουτοπονηριά εκείνου του πανύβλακα μικρού Λένιν με το γενάκι, τα μικρά ματάκια και τα στρογγυλά γυαλιά που χαλάει το προφίλ του ΣΚΑΙ, ομού με τον γυμνοσάλιαγκα του σαββατοκυριακάτικου λαϊκισμού. Ο εν λόγω ανεγκέφαλος αριστερός «μπαλίτσας», με το περισπούδαστο «ξερολικό» υφάκι, όταν πρόκειται γιά κραυγαλέα… πέναλτις αριστερών, κάνει την… πάπια, αλλά όταν πρόκειται γιά κάποιον δεξιό διυλίζει τον κώνωπα. Και όταν δεν βρίσκει κανένα φαουλάκι να διατυμπανίσει, αρχίζει τα μισοκακόμοιρα εκείνα, του τύπου: «Ναι, μμμμμ, ναι, αλλά….» και αφήνει το «αλλά» να πλανάται χωρίς συνέχεια, προκειμένου να κάνει από μόνο του τη ζημιά! 
   Άλλοι, πιό σοβαροί και δεξιοί δημοσιογράφοι, καταπιάστηκαν με την αγανάκτηση του Μεϊμαράκη, δικαιολογημένη 100% από την ίντριγκα και την προβοκάτσια της…. «ανεξάρτητης και αδέσμευτης» ΕΡΤ, την οποία αυτός κατσάδιασε μετά το debate, και εκείνοι του ψείρισαν τον θυμό ώσπερ… μαϊμού. Αυτό τους μάρανε στον Μεϊμαράκη και δεν κοιτάζουν πως η διοίκηση έκανε την κρατική τηλεόραση, ένεκα debate, d-εμπάτε σκύλοι αλέστε, αρκεί ν’ αβαντάρετε τον… Τσίπρα!

   Και από την άλλη, οι πάσης φύσεως αριστεροί… «ηθικοί πλεονέκτες» και λαϊκοί αγωνιστές -γερά ματσωμένοι και οικονομημένοι, όπως βγαίνει κάθε τόσο στη φόρα- κάνουν γαργάρα τα τερτίπια του πλέον μπερμπάντη και ηλίθιου -όπως προκύπτει- μέλους τους, του γνωστού «’Ντάξει μωρέ, και τί έγινε»… μέντορα, ο οποίος δεν πρέπει να κατάλαβε ακόμη τη διαφορά του μετόχου μιάς εταιρείας από εκείνον που μετέχει στη διοίκηση της εταιρείας, ή προκειμένου περί τεχνικής, εκείνου που συμβάλλει με το πτυχίο του στην δημιουργία δυναμικότητος και αξιολόγησης της εταιρείας. 
   Στην περίπτωση Βουλγαράκη, δεν υπήρξε νομικό παράπτωμα παρά μόνο θέμα ηθικής τάξεως. Γι’ αυτό και «ξεφωνήθηκε» δικαίως. Στην περίπτωση του χαζοβιόλη μέντορα -«’Ντάξει μωρέ, και τί έγινε»- υπάρχει καραμπινάτη παραβίαση συγκεκριμένης νομοθεσίας, πέρα του ηθικού στίγματος. Γι’ αυτό και οι αριστερές κουτοπονηριές αλλού. Όποιος κατέχει τις μετοχές μιάς εταιρείας, αυτός… «κονομάει» από τα κέρδη της και, άρα, από τις κομπίνες που μπορεί να στήνει γιά να τα προκαλέσει. Σ' αυτόν αναφέρεται ο σχετικός νόμος και ας αφήσει ο αριστερός εσμός τα σάπια! Κατηγορούν οι… ηθικοί πλεονέκτες και άμωμοι "ντεγραβατάδος", τους παλιούς που κυβέρνησαν τον τόπο σαράντα χρόνια γιά κάτι που οι ίδιοι -καραλιγούρηδες του κερατά- πρόλαβαν να κάνουν σε έξι μήνες! Και μάλιστα σε περίοδο ισχνότατων αγελάδων.

   Και, τελειώνοντας, μετά την σκληρή κομμουνίστρια των 200.000 ευρώ, τον άλλον που έστειλε γιά την κόρη του έξω μερικές δεκάδες χιλιάδες, μας προκύπτει ο… μέντορας με τις μετοχές που, τάχα, τις πούλησε γιά πάνω από ένα… ψωροεκατομμυριάκι ευρόπουλα! Σιγά το ποσόν.
   Άρα, τρέξτε κορόιδα λιγούρια με τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας και τους φόρους μέχρι το ταβάνι, με την προτροπή και του άλλου αρχιφαύλου ζάπλουτου διασκεδαστή -του όζοντος χιούμορ... μεθανίου- να ψηφίσετε το γελαστό παιδί, το οποίο -αφού βόλεψε το σόι του στο δημόσιο- είναι λογικό, όχι μόνο να γελάει, αλλά να ξεκαρδίζεται με το κοροϊδιλίκι σας που πλέκει κορδέλα!

1 σχόλιο: