Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»…. made in USA!



Η σφαγή της Βοστώνης. Έγκλημα και τιμωρία.
 
   
    Στον απόηχο του συγκλονιστικού και ανόητου , (α-νόημα),  μακελειού της Βοστώνης, εκείνο που εντυπωσιάζει περισσότερο από όλα τα «μετά», είναι η ακαριαία αντίδραση των αμερικανών… «μπάτσων-γουρούνια-δολοφόνων», οι οποίοι  σε ελάχιστα 24/ωρα «ξεκαθάρισαν» τελείως την υπόθεση,  προς μεγάλη, σίγουρα, θλίψη των εξ επαγγέλματος… αντιαμερικανικών κύκλων.
   Περιέργως, οι γνωστοί… «αλληλέγγυοι» χώροι δεν εξέδωσαν ακόμη ανακοίνωση που να καταδικάζει την εγκληματική και απάνθρωπη συμπεριφορά των αμερικανών «μπάτσων-γουρούνια-δολοφόνων», εναντίον αθώων… εκτελεστών! Γιατί που ακούστηκε να ξεκάνεις νέα παιδιά με την πρόφαση, άκουσον-άκουσον, πως γέμισαν δυό κατσαρολάκια με εκρηκτικά και καρφιά και πήγαν κι αυτά, σαν παιδιά, να παίξουν στον Μαραθώνιο, τερματίζοντας…. ζωές!

   
   Τηρουμένων των αναλογιών και αφού εδώ χάλασε ο κόσμος γιά μερικές σφαλιάρες στα δικά μας κακοανατεθραμμένα  σκατόπαιδα, με τα καλάσνικοφ και τους πομπώδεις σαχλούς τίτλους της… πυρηνικής αφυσικής,  από τους δικούς μας «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους», τώρα θα πρέπει να κηρυχθεί τριήμερο, τουλάχιστον, πένθος μετά των σχετικών πορειών και διαδηλώσεων και να δοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Αμερικανική Πρεσβεία γιά την εν ψυχρώ δολοφονία του ενός νεαρού Τσετσένου και την απάνθρωπη σύλληψη, νυχτιάτικα, του άλλου που, συν τοις άλλοις, ήταν .. βρέφος, μόλις 19 ετών!

   Όπως ανακοινώθηκε, και όλοι είδαμε σε βίντεο, καταλυτικό ρόλο στην διαλεύκανση της υπόθεσης έπαιξαν οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν, διάσπαρτες και σε λειτουργία, την ώρα του αγώνα στην περιοχή. Το γεγονός μου θύμισε δύο παλιές περιπτώσεις. Την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας ενός Τούρκου δημοσιογράφου στην Πόλη, που μιά κάμερα οδήγησε στη σύλληψη του, στο πι και φι, και μιά δική μας κωμικοτραγική υπόθεση. (Τι άλλο από αστείο θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα και βρίθει από «τσακάλια» αριστερής διανόησης και θολής κουλτούρας).


   Κατά τα ελληνοπρεπή κρατούντα, γινόταν μεγάλη συζήτηση στα παράθυρα των καναλιών γιά το αν έπρεπε, ή όχι, να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία, μετά από κάποια επίθεση εναντίον της. Ένας, λοιπόν, λεβέντης δημοσιογράφος του ευρύτερου αριστερού χώρου, με την κοιλίτσα, την καραφλίτσα και το, απαραίτητο, μουσάκι του, (το επίθετό του αρχίζει από Β. και τώρα δεν τον «παίζουν»  στο γυαλί), διερρήγνυε τα ιμάτιά του ξιφουλκώντας κατά του μέτρου με το εξής… κολοσσιαίο, (μάλλον το λω, χρειάζεται ωμέγα), επιχείρημα:

   - Εγώ γουστάρω να περνάω από την Πρεσβεία με τη γκόμενα και δεν θέλω, ρε, να με «παίρνουν» μάτι οι Αμερικανοί!

   Σιγά ρε μεγάλε γκομενιάρη!!  Όλη η έννοια του FBI και της CIA ήταν ο κύριος Β. κι η … γκόμενά του! 
   Τέτοιο καταπληκτικό, ατράνταχτο και μεγαλοφυές επιχείρημα δεν θα μπορούσε να σκεφθεί ούτε κι ο…. Στράτα – Στρατούλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου