Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

"Ουαί υμίν υποκριταί και Φαρισαίοι.....!"

Eπικαιρότης

Και εν μία νυκτί ανακαλύψαμε την… Αμερική! Μέγας σάλος και μέγας ντόρος, θλίψη πολλή και κατάθλιψη απόλυτη κάλυψε, απ’ άκρου σε άκρο, την χώρα!
Είπε, λέει, κάποιος πρωθυπουργός της Ελλάδας πως «Κυβερνάω μια διεφθαρμένη χώρα»! Και εσηκώθη βοή μεγάλη!  Και διαγκωνίζονται οι τρεις τελευταίοι πρωθυπουργοί ν’ απολακτίσουν μία διαπίστωση, που γιά όποιον την διατύπωσε πράγματι, θα αποτελούσε μία από τις ελάχιστες αλήθειες που εκστόμισε στην θητεία του!  Και θα εξέφραζε ρεαλισμό και γενναιότητα.
Ο κ. Σημίτης, λέγοντας το γνωστό «Αυτή είναι η Ελλάδα», σαφώς το υπονόησε, ο κ. Καραμανλής, μιλώντας στου Μπαϊρακτάρη γιά «νταβατζήδες που κυβερνούν την χώρα» το έκανε λιανά ακόμη και σε χαζούς και ο κ. Παπανδρέου, παραγνωρίζοντας το σημερινό οφθαλμοφανέστατο κρατικό μπάχαλο και όργιο διαφθοράς, έσπευσε διά του «δημίου του λαού» κ. Παπακωνσταντίνου να καθορίσει τον «δράστη». Ο προηγούμενος είναι, πάντως όχι αυτός!
Όλοι αγνοούν, όλοι καταπλήσσονται, όλοι εξανίστανται!
- Πω, πω, «κακές κουβέντες»! Πω, πω, αμαρτία! Στον Καιάδα, γρήγορα! Πιπέρι!!
Σαν τις μωρές παρθένες, όλοι σεμνύνονται αιδημόνως και αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τον «βρωμερό συκοφάντη» του έντιμου, άσπιλου και αμόλυντου Έθνους μας!
Και μέσα στις μαινόμενες Ιερεμιάδες σύσσωμος κι ο ελληνικός λαός, οι όψιμες "μωρές παρθένες". Όλες, συλλήβδην, οι "αρσακειάδες". Όλοι οι φοροφυγάδες, οι απατεώνες, οι καταχραστές, τα πάσης φύσεως λαμόγια. Με σημαιοφόρους τους αγνούς «λειτουργούς της ενημέρωσης»!
Κι ας μην μπορείς να χτίσεις αν δεν λαδώσεις, ας μην μπορείς να βρεις την υγειά σου αν δεν δώσεις φακελάκι και ας μην μπορείς να βγάλεις ένα χαρτί από δημόσια υπηρεσία αν δεν τα «σκάσεις»!
Άκου διεφθαρμένη χώρα η Ελλάδα! Τέτοια βρωμερή «συκοφαντία» μόνο ένας ελεεινός «ανθέλληνας» μπορεί να εκτοξεύσει, κατηγορώντας άδικα, τον αγγελικά πλασμένο λαό μας!
Και όσα γράφει ο διεθνής τύπος, χρόνια τώρα, και όσα καταγράφουν οι διεθνείς μετρήσεις περί πρωταθλητών στη διαφθορά, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και ούτε σηκώνουμε κουβέντα!
Τελικά, η υποκρισία αποτελεί κι αυτή τμήμα της διαφθοράς. Ίσως το σπουδαιότερο!

ΥΓ. Ο κ. Παπανδρέου έχει τις λιγότερες πιθανότητες να είναι ο «δράστης», αφού
α) δεν κυβερνάει ο ίδιος, β) ο κ. Γιούνκερ ανέφερε την λέξη «είπε» και όχι «διάβασε» και γ) τέτοια σοβαρή διαπίστωση απαιτεί, τέλος πάντων, μια κάποια σκέψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου