Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ελλάδα, ένα απέραντο φρενοκομείο ! ! !

Γιά γέλια και γιά κλάματα

Όταν, πάλαι ποτέ, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μίλησε γιά την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς την «απέραντο φρενοκομείο», πολλοί ξαφνιάστηκαν και τον θεώρησαν υπερβολικό (μεταξύ των οποίων κι ο υποφαινόμενος).
Μάλλον όμως είχε δίκιο απόλυτο. Και να γιατί.


α) Ο πρωθυπουργός διά των παπαγαλακίων του, (προσωπικά άκουσα με τ’ αυτιά μου τους κ.κ. Παμπούκη και Πεταλωτή να επαναλαμβάνουν, σαν με καρμπόν) εξηγεί ότι :
- Όταν έλεγα πως «λεφτά υπάρχουν» εννοούσα «πού πήγαν τα λεφτά ;» !
Δηλαδή αντικατάσταση ευθείας πρότασης με ερώτηση !
Δηλαδή «γεια σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω» ή «από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα (ή καν έλα)» ή «πιασ’ τ’ αυγό και κούρευτο» ! ! !


β) Ο αρχηγός της ΝΔ ισχυρίζεται ότι θα μηδενίσει το χρέος !
Δηλαδή "ξαναπιάσ’ τ’ αυγό και ξανακούρευτο" ! !


γ) Η κ. Παπαρήγα απαιτεί ελάχιστο επίδομα ανεργίας 1120 Ε, με πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές, επιδόματα ενοικίου, απαλλαγές σε νερό και ρεύμα και κάτι ακόμα ψιλά που, λόγω λιποθυμίας, δεν πρόλαβα να συγκρατήσω.
Δηλαδή παρατήστε τις δουλειές σας, βγείτε στην ανεργία (2240 Ε, ανά ζευγάρι) και τρεχάτε στα Λονδίνα για shopping therapy ! Συμφέρει!
Ποσωπικά, κατόπιν τούτου, δηλώνω κομμουνιστής! Φανατικός! Φέρτε μου αιτήσεις εγγραφής να υπογράψω, φέρτε μου και σημαίες του ΠΑΜΕ να σηκώνω (εκείνες με το ρόπαλο για κοντάρι!) και φύγαμε! Πρώτα για διαδήλωση και μετά για Κόστα ντελ Σολ ή Μαρμπέλα!


δ) Ο κ. Αλαβάνος, αφού πρώτα είχε ζητήσει την απαγόρευση εξόδου από την χώρα των κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, μετά έχει απαγορεύσει, αν εκλεγεί, την είσοδο στην «Τρόικα».

Γι' αυτό σας λέω, κατόπιν όλων των ανωτέρω, «Όλοι ψήφο στον Βεργή» ! Μονοκούκι και δαγκωτό ! ! ! (Όχι Λεβέντη γιατί αυτός μοιάζει λογικότερος, οπότε πάει χαμένη η ψήφος!)
Και μην τολμήσει κανείς να πει ότι λέω τρέλες! Τα ανωτέρω αναγραφόμενα είναι, πέρα για πέρα, αληθινά και επακριβώς διατυπωθέντα!


Ζήτω η τρέλα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου