Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Επικαιρότης

ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Η φρενίτιδα που έχει καταλάβει τον ελληνικό λαό σχετικά με τη νέα γρίπη και η επακόλουθη απεραντολογία και βυζαντινολογία, γιά το αν θα πρέπει η όχι να εμβολιασθεί ο κόσμος με το νέο εμβόλιο, λειτουργεί αποπροσανατολιστικά ως προς τη, κατά πολύ μεγαλύτερη, επιδημική απειλή η οποία εισβάλλει, οσονούπω, στη χώρα.
Η ενσκήπτουσα δριμέως πανδημία των νέων, σκληρών και απαραίτητων, οικονομικών μέτρων αναμένεται να έχει πολύ μεγαλύτερες επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία και, απείρως, περισσότερα θύματα.
Το Υπουργείο …διά βίου Υγείας, ( κανονικά, έτσι θα πρέπει να ονομάζεται. Μετά θάνατον η Υγεία είναι, μάλλον, άχρηστη ! ) οφείλει, εγκαίρως, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση εισαγωγή μερικών χιλιάδων τόννων βαζελίνης.

Το παμπάλαιο και αναντικατάστατο αυτό φαρμακευτικό σκεύασμα, που τόση βοήθεια προσέφερε στην Ανθρωπότητα επί δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) χρόνια , με τις εξαιρετικές λιπαντικές του ιδιότητες κρίνεται εξόχως απαραίτητο, τη παρούσα στιγμή, διά την τοπική ανακούφιση και την, κατά το δυνατόν, ανώδυνη διευκόλυνση της εισαγωγής και απορρόφησης των νέων κυβερνητικών οικονομικών μέτρων.

1 σχόλιο:

  1. ...Η Ορφικη σου λυρα βριθει ηχων!
    Αλλοτε θρηνοι, αλλοτε ελεγειες, ευτυχως ενιοτε και σατιρες!

    Ευγε Ορφεα Ερετριευ! Μας φτιαχνεις τις μερες, αλλα και τις νυχτες -για μια δευτερη αναγνωση-,
    μας θυμιζεις τον Λογο.

    Σε μας τους αφανεις, "ἐρατὸν δῶρον" προσφερεις...

    Χαιρε,
    Παυλακης



    Υ.Σ.Προσπαθησα να υποβαλω τα ανωτερω στα σχολια του ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, και δεν μπορεσα! Ετσι λοιπον, απο το να παει χαμενο, στο στελνω προσωπικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή