Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Προτάσεις

ΦΙΛΙΚΗ ΠΕΙΘΩ

Είναι, από χρόνων, πασίγνωστον πως ορισμένοι «δημοκρατικοί» της αριστερής θολοκουλτούρας και υψηλής διανόησης αντιλαμβάνονται την ελεύθερη γνώμη αλλά και την ελεύθερη διακίνησή της. Και, αντιστάσεως μη ούσης, εφαρμόζουν υποδειγματικά και δυναμικά τις απόψεις τους στους χώρους της «ελεύθερης διακίνησής» τους. Στους μόνους ειδικούς χώρους που απέμειναν για να διακινούνται οι ιδέες, τα Πανεπιστήμια! Μιά και, όπως βλέπετε και σεις, πουθενά σ’ αυτό το ρημάδι το τόπο δεν τολμάει να διακινηθεί τίποτα. (Ούτε καν ναρκωτικό !).
Καλά που υπάρχουν και τα Πανεπιστήμια και διακινείται και καμιά ιδέα, γιατί αλλιώς θα χανόμαστε στη πλήξη , τη μονοτονία και τη στειρότητα της σκέψης !
Ευτυχώς γιά μας και δυστυχώς γι’ αυτούς, κάποιοι λάβροι υποστηρικταί του ιδιότυπου, made in Greece, ασύλου έχουν την χαρά και την τιμή να δρέψουν τους καρπούς των σθεναρών περί ασύλου απόψεών τους.
Όμως τελευταία η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο του λεγόμενου «καλώς αγωνίζεσθαι» η επί το ελληνικότερο «fair play».
Η «υποστήριξη» των ιδεών και η ορθολογιστική αντίκρουση των επιχειρημάτων των αντιφρονούντων πέρασε τα γνωστά όρια της ευπρέπειας και υγιεινής και εκτραχηλίζεται επικινδύνως εκτρεπομένη σε τελείως απαράδεκτες, απάνθρωπες και ανθυγιεινές μεθόδους, δεδομένης και της ηλικίας των «θυμάτων» της διαφωνίας.
Το φαινόμενο αποτελεί σαφή ένδειξη του ολισθηρού κατήφορου στον οποίον, πλέον, τρέχουν ασυγκράτητα οι «δημοκρατικοί διανοητές».
Αντί του παραδοσιακού και υγιεινού γιαουρτιού, ιδίως εκείνου με τα 0 λιπαρά, άρχισαν, οι ανάλγητοι, να χρησιμοποιούν αυγά ! Δεν κατανοούν οι ασυνείδητοι, ότι το αυγό είναι ότι χειρότερο για τη χοληστερίνη ! Δεν σκέφτονται ότι οι αποδέκτες, συνηθέστατα, είναι άτομα κάποιας ηλικίας , άρα με ηυξημένη χοληστερόλη !
Ας αναλογιστούν ότι χρήση τέτοιων υλικών ισοδυναμεί με χτύπημα κάτω απ’ τη μέση, δηλαδή «unfair» και ας επανέλθουν τάχιστα στα κλασσικά, υγιεινά και, προ πάντων, παραδοσιακά σκευάσματα !
Εάν, οπωσδήποτε, θέλουν να επιδείξουν προοδευτικότητα, εξέλιξη και διεθνισμό υπάρχει, επί τέλους, και η «creme freche» με χαμηλά λιπαρά η, ακόμα καλύτερα, το «Becel pro-activ».

Ας εκσυγχρονιστούν, λοιπόν. Στο κάτω κάτω στην Ευρώπη ανήκουμε !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου