Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Πολύ κακό για το τίποτα…

-Άντε και με... άρρενες απογόνους!
Η «προοδευτική» αριστερά -κύρια μάζα και γκρουπούσκουλα- είναι συλλήβδην ταγμένη υπέρ της αχαλίνωτης εξομοίωσης των δικαιωμάτων, εν ονόματι της πλήρους κατεδάφισης κάθε ηθικού –και πανάρχαια καθιερωμένου – κοινωνικού φραγμού. Παρ΄ όλα αυτά και ενώ η κυβέρνηση ενδίδουσα τους παραχωρεί λύση στο από χρόνων τυρβάζον αίτημά τους, το οποίον εκείνοι, ως κυβέρνηση επί 4,5 έτη δεν επέλυσαν, άρχισαν τώρα να συμφωνούν διαφωνούντες και να διαφωνούν συμφωνούντες μεταξύ τους. Και προβάλλουν αστεία φληναφήματα κατηγόριας κατά Μητσοτάκη, αρκεί να … κατηγορήσουν. Και, ιδίως οι πασόκοι, να μην ξεκαθαρίζουν τί ακριβώς θέλουν και με τί διαφωνούν.
Εμπιστευτικές αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, τις οποίες πρώτος δημοσιεύω, θέλουν την διαφωνία μεταξύ συριζαρέων και πασόκων να έγκειται στην… «στάση»! Οι μεν πασόκοι προτιμούν και οι εραστές, όταν συνευρίσκονται, να τοποθετούνται και οι δύο από… «πάνω», ενώ οι συριζάριοι τους θέλουν αμφότερους από… «κάτω»! Θεμελιώδες δίλημμα!!
Επειδή η στήλη -μετριοπαθής πάντα- αναζητεί και τίθεται μονίμως υπέρ της μέσης λύσης, προτείνει το… στο «πλάι»!

Και μετά την αναμενόμενη επίλυση του κορυφαίου των κοινωνικών μας προβλημάτων, δηλ. του «γάμου» των ομοφύλων-ομοφυλοφίλων, σειρά έχουν οι παιδεραστές. Και στο βάθος, να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν δικαιώματα και οι… κτηνοβάτες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου