Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

«Άλα της! Όταν συμβεί στα πέριξ…»!

 

Επιστρατεύοντας την εγνωσμένη ιώβειον υπομονή μου, άντεξα την παρακολούθηση, τόσον της παρθενικής ομιλίας του «τσαγκού» νεοείσακτου ηγέτη του Σύριζα, όσο και της βραδυνής συνέντευξής του στον δημοσιογράφο Θεοδωράκη. Ναι, αυτού του λεβέντη, "πολλά βαρύ" … Κρητίκαρου Κασσελάκη.
Στην μεν πρώτη, τα πλέον ενδιαφέροντα σημεία ήσαν τα εξής: Πρώτη του έννοια η νομοθέτηση γιά την νομιμοποίηση του γάμου των ομοφύλων!
Αμέσως μετά, η προώθηση του γραφικού, «μπρουτάλ» Βεληγκέκα σε θέση κομματικού και προσωπικού μαντρόσκυλου, (Πιθανόν γιά την αναπλήρωση του «αντρουά» ελλείμματος του ηγέτη).
Τέλος, εμφανής η χλιαρή υποδοχή από την κοινοβουλευτική ομάδα του new look που εισαγάγει ο… στιβαρός ηγέτης. Το 28 έναντι 16 σκορ αποδοχής των πρώτων αποφάσεών του από την διαμορφωθείσα νέα εσωκομματική αντιπολίτευση, την Σ.Υ.Κ.Α. (Συσπείρωση. Υπέρ. Κασσελάκη. Αντίδρασης.), είναι χαρακτηριστική, ως πολιτική θέσις.
Όσο γιά το… ανθρώπινο εσώψυχο που έβγαλε στον δημοσιογράφο, με την «αυτοαγιοποίησή» του, ουδέν σχόλιο. Μακάρι με τα πολλά χρήματα που απέκτησε -και όπως ο ίδιος δήλωσε του καλύπτουν την ισόβιο επιβίωση- ως… «πούρος» αριστερός, να ζήσει και να ευτυχήσει με τον σύζυγό του, αποκτώντας και άρρενες απογόνους!
Εννοείται, μεγαλουργώντας ως ηγέτης αρχιαριστερού κόμματος και λαύρος υποστηρικτής των… «δίκιων του λαού».
Όλες οι αντιδράσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου